Ξεχασμένα παιχνίδια για παιδικά χαμόγελα

Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού με τα έσοδα για «το χαμόγελο του παιδιού»

1.047
Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού
Το φεστιβάλ θα γίνει 22-23 Ιουνίου στον Καράβολα

Το Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού στον Καράβολα Ηρακλείου, οργανώνουν «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» και το  παιδικό ραδιόφωνο «Family Fm 89.5», το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου, από τις 10:00 έως τις 8 το βράδυ.

“Μια εκδήλωση που γίνεται θεσμός για την πόλη μας έρχεται και φέτος με την πολύτιμη υποστήριξη εθελοντών και επιχειρήσεων,  που βοηθούν σημαντικά την προσπάθεια αυτή, με σκοπό τα έσοδα να πάνε αποκλειστικά για τις υπηρεσίες που παρέχει ο Οργανισμός για τα παιδιά με προβλήματα υγείας στην Κρήτη” τονίζουν οι διοργανωτές.

ΣβούραΟι μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να παίξουν! Οι μικροί   θα γνωρίσουν τα παλιά «ξεχασμένα» παιχνίδια και οι μεγάλοι θα θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια!

Κουτσό, τσουβαλοδρομίες, Jenga, λίμπο, τυφλόμυγα, πεντόβολα, σβούρες, κρεμάλα, εργαστήρια με πηλό, δημιουργική απασχόληση και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες!

Παράλληλα, όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Smilers, τους ήρωες για όλα τα παιδιά: τον Smile Boy και την Smile Girl, να ενημερωθούν για τις super δυνάμεις τους, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να γίνουν και αυτά ήρωες με την απόκτηση της Super Smile Ταυτότητας!

Στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχει bazaar του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όπου οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν κατασκευές φτιαγμένες από τους εθελοντές του Εθελοντικού Δημιουργικού Εργαστηρίου καθώς και είδη του οργανισμού και να ενισχύσουν το δύσκολο έργο του.

Στο χώρο του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν καφέ, σουβλάκι, ποπ κορν, παγωτά, λιχουδιές, και πολλά κεράσματα!

Το 2ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού είναι αφιερωμένο στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν τις δράσεις που πραγματοποιεί για κάθε παιδί με προβλήματα Υγείας, καθημερινά, πανελλαδικά, παρέχοντας το σύνολο των υπηρεσιών του.

Facebook: https://www. facebook.com/events/484019559003474/

Δελτίο Τύπου: https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/to-2o-festival-ksechasmenou-paichnidiou-erchetai-kai-pali-sto-irakleio/ 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει