ΣΤΙΒΟΣ: Επιτυχημένη η 6η γιορτή του Πήγασου

104

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 6η γιορτή Στίβου «Πήγασος» που διεξήχθη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Στην εκδήλωση πήραν μέρος πάνω από 200 παιδιά (έως Ε’ Δημοτικού), διασκεδάζοντας τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα kids athletics και στους αγώνες ταχύτητας που διοργάνωσε το τμήμα στίβου του Πήγασου.

Όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου αποτελέσματος, πήραν δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο για τις προσπάθειες τους.

Με τιμητικές πλακέτες βραβεύθηκαν οι αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων που διακρίθηκαν στα επίσημα Παγκρήτια πρωταθλήματα και τα παιδιά που προκρίθηκαν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν οι Κονιαράκης Γιώργος, Καραμπίνης Παναγιώτης, Τσουμπλέκας Δημήτρης, Ξυπάκης Στέλιος, Παρηγοράκης Μάνος, Λουλάκης Βασίλης, Αραμπατζή Δανάη, Κουβίδη Μαρία, Ζερβού Ειρήνη, Ρεθυμνιωτάκης Μύρων, Παρηγοράκη Κατερίνα, Λουκάκης Άρης, Κριαράς Παύλος.Τιμητικές πλακέτες επίσης, έλαβαν και όλοι οι προπονητές του τμήματος στίβου για την πολύτιμη προσφορά τους στο σύλλογο.

Ο λόγος για τους Χατζηδάκη Μάξιμο, Χρυσό Θανάση, Καραταράκη Κατερίνα, Ρεθυμνιωτάκη Μπάμπη, Σμπώκο Θωμά, Τσιράκο Γιώργο. Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους όσοι βοήθησαν για το στήσιμο και την υλοποίηση αυτής της εξαιρετικής γιορτής. •Στο ΕΑΚ Χανίων «Έλενα Βενιζέλου» θα διεξαχθούν σήμερα οι αγώνες στίβου που είναι αφιερωμένοι στη Μάχη της Κρήτης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει