Συνάντηση της ΔΕΦΝΚ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΑΚΗΣ

113

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.    Προκόπη Παυλόπουλο είχαν ο πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρίας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη, Γεώργιος Στασινάκης, η πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της Εταιρίας κ. Ρουμπίνη Σμέρλα καθώς και ο υπέυθυνος της στην Μεσσηνία κ.Ιωάννης Σολάρης.

Κατά την επίσκεψη τους στο Προεδρικό Μέγαρο προσέφεραν στον κ. Παυλόπουλο, το βιβλίο “Ο Νίκος Καζαντζάκης και η πολιτική”.

Τα μέλη της εταιρείας και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ενώ όπως είναι γνωστό ο κ.Παυλόπουλος δείχνει πάντα ιδαιτερο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες της ΔΕΦΝΚ.

Ο  πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας  κ. Γεώργιος Στασινάκης  προωθεί ακούραστος τους στόχους της που είναι μεταξύ άλλων η διάδοση του έργου του μεγάλου κρητικού συγγραφέα ανά τον κόσμο.

Ήδη μετά το Αζερμπαιτζάν,  την Ρουμανία και την Κύπρο παραβρέθηκε  σε εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Καλαμαριά,  Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Σίφνο ενώ θα ακολουθήσουν Λάρισα,   Τρίκαλα, Άρτα, Βόλος, Ηράκλειο, Άγιος Νικόλαος,  Στούπα-Καλαμάτα,   Ρέθυμνο και Χανιά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει