Πρεμιέρα αύριο για το Casa Cook

4.178

Αύριο Σάββατο ανοίγει το Casa Cook, το νέο ξενοδοχείο του Thomas Cook στα Χανιά. Εκπρόσωπος του Thomas Cook δήλωσε την Κυριακή: «Διαθέτουμε άφθονους πόρους για να λειτουργήσουμε την επιχείρησή μας και ταυτόχρονα η ρευστότητά μας συνεχίζει να ενισχύεται στην καλοκαιρινή περίοδο.

Οι πελάτες μας μπορούν να μας δείξουν εμπιστοσύνη στην κράτηση των διακοπών τους. Το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο της Κρήτης, το οποίο ανοίγει το Σάββατο, περιλαμβάνει κοινόχρηστες και ιδιωτικές πισίνες, εγκαταστάσεις για παιδιά και μια ολοήμερη ανοιχτή κουζίνα με τοπική κουζίνα».

Η εταιρεία δήλωσε ότι το 70% των δωματίων στο πρώτο από τα μπουτίκ της που προορίζονται για οικογένειες, είχαν πωληθεί πριν από την έναρξη λειτουργίας του το Σάββατο.

Η φιλοσοφία του Casa Cook των Χανίων για τα παιδιά έχει αναπτυχθεί από κορυφαίες προσωπικότητες στην παιδική εκπαίδευση και στα οικογενειακά ταξίδια. Το θέρετρο προσφέρει χώρους τόσο για μικρά παιδιά όσο και για εφήβους, προσφέροντας μαθήματα μαγειρικής, εργαστήρια ζωγραφικής.

Το νέο κτήριο των 102 δωματίων είναι το 13ο εμπορικό ξενοδοχείο που άνοιξε αυτό το καλοκαίρι ο Thomas Cook από τα 20 του 2019.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει