Επί παντός… αθλητικού

79

Το παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχει γυρισμός για τον ΟΦΗ

Ένα ματς μια χρονιά για τον ΟΦΗ σήμερα.  Ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό. Κερδίζει και μένει κατηγορία, δεν κερδίζει και πέφτει. Το δεύτερο ούτε να το σκέφτονται δεν θέλουν στον ΟΦΗ γιατί θα είναι ότι πιο τραγικό θα έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια. Ο ΟΦΗ είναι το φαβορί και πρέπει να το αποδείξει σήμερα κάτι που δεν έκανε στα Χανιά δίνοντας δικαιώματα όχι μόνο στον Πλατανιά αλλά και σε άλλες ομάδες να ισχυρίζονται ότι άδικα πήγε στα μπαράζ. Νίκη, λοιπόν, για να κλείσει αυτή περίεργη χρονιά και όλα τα υπόλοιπα θα αλλάξουν από αύριο…

Ν.Μ.

Είναι το πρώτο μπαράζ που κρίνει στόχο στο Ηράκλειο

ΟΦΗΤο σημερινό είναι το πρώτο μπαράζ που κρίνει στόχο για τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Κόντρα στον ΠΑΣ είχε παίξει ως γηπεδούχος στην Ρόδο ενώ στα μπαράζ που ακολούθησαν για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα την πρώτη χρονιά το τελευταίο ματς ήταν στις Σέρρες και την επόμενη στην ουδέτερη Νέα Σμύρνη.

Πάντως τα τελευταία χρόνια ο ΟΦΗ έχει παίξει και δυο παιχνίδια «μπαράζ» εντός που ήταν νικηφόρα.

Το πρώτο το 2006 κόντρα στον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο και το δεύτερο πριν από τρία χρόνια με τον Φωστήρα για την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Γενικά η παράδοση είναι με το μέρος τους σε αυτά τα παιχνίδια αρκεί να φροντίσει και ο ίδιος στο γήπεδο για να έχει και συνέχεια…

Ν.Μ.

 

εξετάσεις

Πανελλήνια πρωταθλήματα πάνω στις εξετάσεις!

Χρόνια τώρα ο προγραμματισμός των ομοσπονδιών δεν κοιτάζει αθλητές-μαθητές αλλά το πως θα βγει η χρονιά.

Κάθε χρόνο  αν κάποιος κοιτάζει τα προγράμματά τους θα δει ότι οι διοργανώσεις, από καμπ εθνικών ομάδων έως ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, πέφτουν πάνω ή σχεδόν πάνω στις εξετάσεις Γυμνασίου ή Λυκείου.

Παράδειγμα η ΚΟΕ. Όρισε το Πανελλήνιο συγχρονισμένης κολύμβησης κορασίδων Α’ 30 Μαΐου έως 1 Ιουνίου.

Στις 30 Μαΐου αρχίζουν όμως οι εξετάσεις στα Γυμνάσια και οι διευθυντές δεν δέχονται δικαιολογίες.

Κι έτσι το μάθημά ή μαθήματα χάνονται… Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουν διάφορες τακτικές τους οι ομοσπονδίες;

A.Π.

 

Το πιστεύουν…

Ο Πλατανιάς«Το τελικό 0-0 ίσως να μην αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα του αγώνα, καθώς η διαφορά κατηγορίας μόνο αισθητή δεν έγινε, από τον ουδέτερο φίλαθλο.

Ο Πλατανιάς έπαιξε στα ίσα τον ΟΦΗ, τον κοίταξε στα μάτια και σε κανένα σημείο του ματς δεν οπισθοχώρησε κυνηγώντας το γκολ μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τώρα μπροστά μας έχουμε τουλάχιστον άλλα 90 λεπτά, προκειμένου να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε στον δεύτερο αγώνα μπαράζ».

Αυτά αναφέρονται στην ανακοίνωση του Πλατανιά εν όψει του σημερινού αγώνα και δείχνει ότι οι άνθρωποι το πιστεύουν και έχουν στόχο να διεκδικήσουν το όνειρο ακόμα και στην παράταση ή στα πέναλτι.

Ας ελπίσουμε να μην  το επιτρέψει ο ΟΦΗ γιατί θα χρειαστούν πολλά υπογλώσσια  το βράδυ στο “Γεντί Κουλέ”…

Ν.Μ.

 

Δεν κρατήθηκαν Ζαρός, Πόρος

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΛΑΖήλεψαν τις συνήθειες του Κούγια και του Πανόπουλου οι διοικήσεις του Ζαρού και του Πόρου, βγάζοντας ανακοινώνεις κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα.

Την αρχή έκανε η ομάδα της Μεσσαράς που υποστήριξε ότι η διοίκηση του Πόρου απαίτησε από τον 15χρονο Γιάννη που ακολουθεί παντού την ομάδα, να πληρώσει εισιτήριο, μη τηρώντας τον άγραφο κανόνα του τοπικού που θέλει τις γυναίκες και τα παιδιά να μπαίνουν δωρεάν στα γήπεδα

. Άμεση ήταν η απάντηση του Πόρου με  τις εξής 9 λέξεις:

«Η έλλειψη ηθικής διαφαίνεται από την διαστρέβλωση της αλήθειας». Ψυχραιμία παιδιά, μη χάνετε τη μπάλα…

Μ.Β.

 

Η τάση του ΠΑΣ Γιάννινα…

ΟΦΗ - ΠαπαδόπουλοςΈχει μια τάση ο ΠΑΣ Γιάννινα να επιλέγει προπονητές με παρελθόν στον ΟΦΗ.

Πρώτα ήταν ο Πετράκης ο οποίος παρά τις περι του αντιθέτου προβλέψεις λόγω κυρίως της καταγωγής του και της σχέσης του με τον ΟΦΗ έμεινε για μια πενταετία στους Ζωσιμάδες.

Τώρα φαίνεται πως είναι η σειρά του Παπαδόπουλου που κι αυτός έχει συνδέσει το παρελθόν του με τον ΟΦΗ.

Για να δούμε πως θα τον υποδεχθούν οι οπαδοί του ΠΑΣ που πάντα έχουν ένα θέμα με ότι έχει σχέση με τον ΟΦΗ…

Ν.Μ.

 

Η ομάδα της Δαμάστας στην Πάρο

Στα νησιά η Δαμάστα

Μετά την Τήνο ήρθε η σειρά της Πάρου για να μάθει την Δαμάστα όπως λέει ο φίλος του συλλόγου  Γιάννης από την Σύρο με το ωραίο του τετράστιχο!

Η ομάδα της Δαμάστας

δεν είναι σαν τις άλλες,

γι’ αυτό την κάνουμε γνωστή

σε όλες τις Κυκλάδες.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει