Διήμερη περιοδεία του Μητσοτάκη στην Κρήτη

473

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί σήμερα και αύριο στην Κρήτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται από το πρωί στις 11:00 σήμερα στο Ηράκλειο, όπου θα περπατήσει στο κέντρο της πόλης ενώ αμέσως μετά θα συναντηθεί με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη στο εκλογικό του κέντρο.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Ρέθυμνο και θα επισκεφθεί στη 1:30 μ.μ. την Αγία Γαλήνη και στη συνέχεια το Σπήλι. Ο κ. Μητσοτάκης θα ξεναγηθεί στις 3:30 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ερευνητικού προγράμματος HiPER.

Το απόγευμα, στις 5:45 θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου Ευγένιο στην Ιερά Μητρόπολη ενώ αμέσως μετά θα κάνει βόλτα στο κέντρο του Ρεθύμνου.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ολοκληρώσει τις επισκέψεις του το Σάββατο με μία στάση στην Ασή Γωνιά στο Νομό Χανίων στις 7:30 μ.μ. Αύριο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στις 7:30 το απόγευμα σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει