Στο Πανεπιστήμιο ο Λυγερός

58

Tις διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Κρήτης, τον πρύτανη κ. Οδυσσέα Ζώρα τον αντιπρύτανη κ Ιωάννη Καρακάση  και τον κοσμήτορα της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών κ Νικόλαο Χανιωτάκη επισκέφθηκαν ο επικεφαλής των «Ενεργών Πολιτών» Ηλ. Λυγερός και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού του.

Στη διάρκεια της συνάντησης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις  για την προσπάθεια που καταβάλλουν και η οποία αναγνωρίζεται διεθνώς, αλλά και τις δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ακολούθως ο κ. Λυγερός πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΠΑΓΝΗ-Γ.Ν.Η «Βενιζέλειο-Πανάνειο όπου συναντήθηκε με τον αναπληρωτή διοικητή  κ. Φανουργιάκη  Ιωάννη, συνομίλησαν  για τη λειτουργία του νοσοκομείου και τι δυνατότητες υπάρχουν στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το  ΕΚΑΒ, ο κ. Λυγερός και οι Ενεργοί Πολίτες  είχαν  την ευκαιρία να συναντηθούν  με  τα στελέχη και τους διασώστες που υπηρετούν σε έναν από τους πλέον κρίσιμους τομείς του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ενώ συνεχάρη το προσωπικό για τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία με την οποία αντιμετωπίζουν τα τακτικά και έκτακτα περιστατικά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει