Στο λιμάνι η Σχοιναράκη

79

Επίσκεψη στο λιμάνι του Ηρακλείου, πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει»,   όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Σωματείου Λιμενεργατών Ηρακλείου, κ. Σφακιανάκη, καθώς και με μέλη του Σωματείου.

Ο πρόεδρος του Σωματείου ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο λιμάνι και η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη τόνισε πως η προώθηση του Ηρακλείου ως home– port  λιμάνι για την κρουαζιέρα και θα βοηθήσει στο να γίνει η πόλη του Ηρακλείου ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς στην Ελλάδα.

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη υπογράμμισε πως οι λιμενεργάτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε καθημερινή βάση, έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες και τις υποχρεώσεις του λιμανιού, καθώς και ότι προσφέρουν πολλά στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της πόλης. Ο Δήμος Ηρακλείου και ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου (Ο.Λ.Η.) πρέπει να ενεργούν από κοινού για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας.

Ακολούθως η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη συναντήθηκε με τον κ. Αντώνη Διαμαντή, μέλος του ΔΣ ΠΑΣΕΚΔΑΠ και, μαζί, είχαν μια ειλικρινή συζήτηση για τα θέματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ηρακλείου.

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη άκουσε με μεγάλη προσοχή τα προβλήματα όπως τα ανέλυσε ο κ. Διαμαντής, ξεχωρίζοντας ως πιο βασικό τη χρηματοδότηση των ΚΔΑΠ, που αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για τη συνέχιση των δραστηριοτήτων τους.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει