ΣΙΣΑΜΑΚΗΣ: Πρωτοβουλίες για την υγεία

74

Το προνομιακό για την τοπική αυτοδιοίκηση πεδίο της πρόληψης και προαγωγής της υγείας, μέσω στοχευμένων παρεμβάσεων και προγραμμάτων, βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων που είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο για όλους» και υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Σισαμάκης με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, κ. Γιάννη Τασσόπουλο και τον διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης, κ. Ανέστη Κιούλπαλη.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της παράταξης, ο κ. Σισαμάκης βρέθηκε στα γραφεία του ΕΚΑΒ αλλά και στο ΠΑΓΝΗ, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολίτες, ειδικά για τα ζητήματα της υγείας, της εξυπηρέτησης των ασθενών, της πρόληψης.

«Σήμερα η κοινωνική πολιτική είναι πλέον ένας βασικός τομέας πρωτοβουλιών, μέτρων, δράσεων και προγραμμάτων της αυτοδιοίκησης. Πρέπει όμως να μετεξελιχθεί σε μία ισχυρή υπηρεσιακή δομή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος, επισημαίνοντας ότι η οικονομική κρίση κατέδειξε πως οι Δήμοι, κυρίως, καλούνται να κρατήσουν συνεκτική και όρθια την κοινωνία.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει