Ο Φ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ “Π”: “Κοιτάζουμε μόνο το συμφέρον των δημοτών”

221

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Βασίλης Λαμπρινός και η ομάδα του εργάστηκαν και εργάζονται κοιτώντας μόνο το συμφέρον των δημοτών».

Αυτό υποστηρίζει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών Φαίδων Παναγιωτάκης, ο οποίος υποστηρίζει πως η παράταξή του ουδέποτε υπολόγισε πολιτικό κόστος, ουδέποτε έκρυψε προβλήματα κάτω από το τραπέζι, ενώ μοναδικό στόχο είχε να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έδωσε στους πολίτες.

«Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε αυτό το έργο και να το ολοκληρώσουμε γιατί το Ηράκλειο αξίζει να πρωταγωνιστεί σε όλους τους τομείς» τονίζει χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στον τομέα του αθλητισμού, στον οποίο και εξειδικεύεται ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής, αναφέρει ότι «μέσω του αθλητισμού δίνεται η δυνατότητα  στους δημότες για ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και της δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους γιατί ο αθλητισμός είναι κοινωνική επένδυση».

Ερ.: Κύριε Παναγιωτάκη, ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίζετε να συμμετέχετε στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τη Δύναμη Πολιτών και τον Βασίλη Λαμπρινό; Ποιο θεωρείτε ότι είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της παράταξης;

Απ.: Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον Βασίλη Λαμπρινό  γιατί τον εκτιμώ ως άνθρωπο και ως δήμαρχο. Η Δύναμη Πολιτών πιστεύει στον ενεργό πολίτη, στον πολίτη που μάχεται, διεκδικεί, οραματίζεται, στοχεύει, πετυχαίνει. Πιστεύουμε στους πολίτες που συμβάλλουν  στη μεγάλη αλλαγή και στην αυτοδιοίκηση  με στόχο τη διαφάνεια και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Ερ.: Ασχολείστε τόσο επαγγελματικά όσο όμως και σε προσωπικό επίπεδο με τον αθλητισμό. Πόσο σημαντική θεωρείτε ότι είναι η συμβολή της μαζικής άθλησης σε έναν Δήμο; Ποια είναι τα βήματα που έχει κάνει στον συγκεκριμένο τομέα η δημοτική Αρχή;

Απ.: Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι μέσω του αθλητισμού να δώσει τη δυνατότητα στους δημότες της  για ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και της δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους, γιατί ο αθλητισμός είναι κοινωνική επένδυση. Εμείς ως δημοτική αρχή καταφέραμε να καταστήσουμε το Ηράκλειο περιφερειακή πρωτεύουσα του αθλητισμού, αφού για πρώτη φορά η πόλη μας  έγινε έδρα της Εθνικής Ελλάδας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ενώ ταυτόχρονα φιλοξένησε μεγάλες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.

Ερ.: Κατά την άποψή σας ποια είναι τα βασικά προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο Ηρακλείου και θα πρέπει η δημοτική Αρχή να ενσκήψει με μεγαλύτερη ταχύτητα την επόμενη ημέρα μετά τις εκλογές;

Απ.: Τα τελευταία 4 χρόνια ο Βασίλης Λαμπρινός και η ομάδα του εργάστηκαν και εργάζονταν κοιτώντας μόνο το συμφέρον των δημοτών. Ποτέ δεν υπολογίσαμε το πολιτικό κόστος  κρύβοντας τα προβλήματα του Δήμου μας. Στόχος  μας ήταν να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις που δώσαμε στον ηρακλειώτικο λαό και πιστεύω ότι το καταφέραμε .Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε αυτό το έργο και να το ολοκληρώσουμε, γιατί το Ηράκλειο αξίζει να πρωταγωνιστεί σε όλους τους τομείς.

Ερ.: Ποιο είναι το όραμά σας για τον Δήμο Ηρακλείου την επόμενη τετραετία; Για ποιους λόγους να εμπιστευθούν εσάς οι δημότες της πόλης;

Απ.: Όραμά μας είναι να κάνουμε το Ηράκλειο μια σύγχρονη ευρωπαϊκή  πόλη, βελτιώνοντας ταυτόχρονα και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας ώστε να κατοικούν, να εργάζονται, να δημιουργούν και να ψυχαγωγούνται σε ένα φιλικό ανθρώπινο περιβάλλον. Γιατί το Ηράκλειο αξίζει και μπορεί να προχωρήσει μόνο μπροστά!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει