ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ: Πήρε 150 ευρώ με ψεύτικο όπλο

172

Για το ποσό των 150 ευρώ κινδυνεύει να πάει στη φυλακή ένας 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται ότι διέπραξε ληστεία σε βενζινάδικο στον Άγιο Νικόλαο.

Πρόκειται για έναν Ιταλό, ο οποίος χθες το μεσημέρι με την απειλή ενός  όπλου πήγε στο πρατήριο υγρών καυσίμων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Με ένα όπλο που εκτιμάται ότι ήταν ψεύτικο απείλησε τον υπάλληλο και ζήτησε να του δώσει τα χρήματα από το ταμείο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο υπάλληλος του έδωσε ένα ποσό της τάξεως των 150 ευρώ και ο 33χρονος έφυγε με ένα αυτοκίνητο. Αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν αναλυτική περιγραφή για το όχημα διαφυγής και τον σωματότυπο του δράστη και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ομάδα του ΤΑΕ Λασιθίου, η οποία βρισκόταν εκτός υπηρεσίας (νωρίτερα ήταν συνοδεία σε πολιτικό πρόσωπο) κατάφερε να εντοπίσει το όχημά του κοντά στη σήραγγα Βραχασίου και τον ακινητοποίησαν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε προλάβει και είχε αλλάξει ρούχα, ενώ σε μία σακούλα σκουπιδιών  βρέθηκαν τα χρήματα που έκλεψε, αλλά και το όπλο που χρησιμοποίησε. Σύμφωνα με αστυνομικούς, ο 33χρονος φεύγοντας από τον τόπο της ληστείας χρησιμοποίησε ένα αυτοκίνητο, στο οποίο είχε βάλει χαρτί για να καλύψει τις πινακίδες κυκλοφορίας. Το στοιχείο αυτό δόθηκε στις ομάδες αναζήτησης.

Ο 33χρονος, όπως προέκυψε από την προανάκριση, εργάζεται σε ξενοδοχείο σε περιοχή της Χερσονήσου.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αγίου Νικολάου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει