“Για χατίρι σου ξημερώνει” τραγούδησαν στον Κουράκη

83

Περιοδεία σε υπηρεσίες του Λιμένα, και στην ιστορική συνοικία της Φορτέτσας είχε ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» κ. Γιάννης Κουράκης ο οποίος συναντήθηκε και με τα μέλη των Τουριστικών και ταξιδιωτικών πρακτόρων Κρήτης.

Ευχάριστες στιγμές είχε τη δυνατότητα να απολαύσει ο κ. Γ. Κουράκης στη διάρκεια επίσκεψής του στη χορωδία «Συνοικία Ονείρων» του Πολιτιστικού Συλλόγου Φορτέτσας, όπου συναντήθηκε με τους ανθρώπους του συλλόγου, τον πρόεδρο Γιώργο Γιαννίκα, τη χοράρχη Τζούλια Μαρμαρέλη και τα μέλη της Χορωδίας που δημιούργησε η Δέσποινα Κατεχάκη. Ο υποψήφιος δήμαρχος, άκουσε τη χορωδία να του τραγουδά το γνωστό τραγούδι της Ζωής Φυτούση, «Για χατίρι σου ξημερώνει», σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου, που απέδωσε εξαιρετικά το μουσικό συγκρότημα του Εμμανουήλ Σίγμα.

Ακολούθως ο υποψήφιος δήμαρχος συναντήθηκε με τους κατοίκους, κατέγραψε τα προβλήματα και αντάλλαξε απόψεις και παρουσίασε το σχέδιο της Δημοτικής Κίνησης ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5 για την ουσιαστική αναβάθμιση της ιστορικής συνοικίας της Φορτέτσας. Συνοδευόμενος από υποψηφίους κοινοτικούς και δημοτικούς συμβούλους, ο κ. Κουράκης ενώ αναφέρθηκε στο όραμα της Κίνησης για την περιοχή, το οποίο περιλαμβάνει έργα ανάπλασης για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ενίσχυσης του πρασίνου και του αστικού εξοπλισμού, βελτίωση της οδοποιίας και της καθαριότητας.

«Με τις προτάσεις μας διαμορφώνουμε ποιοτικές ήσυχες γειτονιές με αίσθηση κοινότητας και ασφάλειας και με ελκυστικούς δημόσιους χώρους. Το σχολείο, το πάρκο, η οδοποιία και οι διανοίξεις δρόμων, η αναβάθμιση του χώρου της πλατείας, το κοιμητήριο, θα αποτελέσουν άμεσες προτεραιότητες για μας» τόνισε ο κ. Κουράκης.

ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» κ. Γιάννης Κουράκης πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Βλατάκη και τα μέλη των τουριστικών και ταξιδιωτικών πρακτόρων Κρήτης

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5 κ. Γιάννης Κουράκης πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Βλατάκη και τα μέλη των τουριστικών και ταξιδιωτικών πρακτόρων Κρήτης, για την ανταλλαγή απόψεων για την ενδυνάμωση και ποιοτική αναβάθμιση του τουρισμού στο Ηράκλειο.

Αφού άκουσε τις απόψεις των πρακτόρων για τα προβλήματα του κλάδου και τις εκτιμήσεις για τη φετινή περίοδο, ο Γιάννης Κουράκης τόνισε ότι «οραματική δέσμευση της Δημοτικής μας Κίνησης είναι να γίνει το Ηράκλειο το διαμάντι της Μεσογείου». Ο κ. Κουράκης δεσμεύτηκε  ότι ο Δήμος πρέπει να αναλάβει σχετικές πρωτοβουλίες συντονισμού όλων των παραγόντων του κλάδου. Να διασφαλίσει ότι θα ολοκληρώσει το σύνολο των συνδεόμενων με αυτές τις δράσεις έργων.

Να διατηρεί σε πλήρη διαθεσιμότητα και υψηλή λειτουργική επάρκεια το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο. Να φροντίζει για την υψηλού επιπέδου πολιτιστική παραγωγή.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει