ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΠΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΘΝΙΚΗΣ: «Στασιμότητα στις εργασίες στο Παγκρήτιο»

104

Στην καθυστέρηση που παρατηρείται στις εργασίες που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο Παγκρήτιο Στάδιο (κυρίως σε ότι αφορά την αποκατάσταση του στεγάστρου) προκειμένου να φιλοξενήσει παιχνίδια της Εθνικής ομάδας, αναφέρεται η διοίκηση της ΕΠΣΗ, με επιστολή της προς τον Δήμο Ηρακλείου και την ΕΠΟ, η οποία κοινοποιείται στην Περιφέρεια Κρήτης.

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

“Τον προσεχή Σεπτέμβριο, όπως έχει γίνει επισήμως γνωστό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Λιχτενστάιν για την προκριματική φάση του EURO 2020.

Παρότι όμως το διάστημα έως το παιχνίδι του Σεπτεμβρίου είναι λιγότερο από τέσσερις μήνες, παρατηρούμε από τις τακτικές επισκέψεις μας στις εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου Σταδίου να υπάρχει μια στασιμότητα στις εργασίες.

Κατά τις επισκέψεις και τις συναντήσεις στο Ηράκλειο των ανθρώπων της ΕΠΟ και της UEFA, που είχαμε την τιμή να είμαστε παρόντες, αυτές οι εργασίες είχαν τεθεί ως προαπαιτούμενα ούτως ώστε να είναι δυνατή η πραγματοποίηση της απόφασης της Ε.Ε της ΕΠΟ για να χρησιμοποιηθεί το Παγκρήτιο Στάδιο ως έδρα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών για τα επόμενα τέσσερα χρόνια…

Μεγαλύτερο ακόμα προβληματισμό, μας προξενεί ότι παρατηρούμε ότι δεν γίνεται καμία εργασία στο θέμα της αποκατάστασης του σκέπαστρου του Παγκρήτιου και εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας γι’ αυτό το γεγονός.

Ως φορέας που έχουμε άμεση σχέση με το ζήτημα της παρουσίας της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο, σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σχετικά”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει