επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

72

ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλημέρα και καλή δύναμη. Στις 16 Μαΐου με περίεργο καιρό, αλλά ήδη λένε οι μετεωρολόγοι επιστρέφουν οι ζέστες!

ΒΕΒΑΙΑ να μην σφίξουν και πολύ γιατί θα έχουμε πρόβλημα και ενόψει των εκλογών!

ΤΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ έχουν… μαζευτεί σε αυτές τις εκλογές; Και μάλιστα φορούν τον μανδύα…εκπαιδευτικού δήθεν δασκάλου. Αλλά μετά τις εκλογές θα έχουμε πολλά θέματα!

ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ λεφτά, γίνεται… παζάρι στο ΦΠΑ, έρχεται το επίδομα στους συνταξιούχους..

ΠΑΝΤΩΣ ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας με δηλώσεις του αναφέρει ότι σύμφωνα με τα δημοσιονομικά στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης για το πρώτο τρίμηνο που έχει ανακοινώσει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ο προϋπολογισμός του 2019 θα κατορθώσει να εμφανίσει πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ, όμως αν η τάση αυτή συνεχιστεί και στο υπόλοιπο του έτους δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει τον στόχο αυτόν

ΧΑΜΟΣ έχει γίνει με τον έλεγχο που αιφνιδιαστικά έκαναν στελέχη ελεγκτικού μηχανισμού σε επιχειρήσεις υποψηφίων δήμου της ενδοχώρας !

ΒΕΒΑΙΑ οι ελεγκτές που εμφανίστηκαν στο συγκεκριμένο δήμο, είναι ελεγκτές της Επιθεώρησης Εργασίας και έγιναν καταγγελίες ότι σχετίζεται με τον προεκλογικό αγώνα αυτός ο έλεγχος. Αλλά να ρωτήσω κάτι βρε παιδια: Αφού όλος ο κόσμος είναι…υποψήφιοι πώς και σε ποιον θα γίνεται ο έλεγχος;

ΠΩΣ έγινε αυτό σύντροφοι; Δεκάδες υποψηφιοι δήμαρχοι ανα τη χωρα “αδειάζουν” μεγαλοπρεπώς το Μέγαρο Μαξίμου και τον Τσίπρα   δηλώνοντας οτι ουδεμια στήριξη θέλουν απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΦΤΑΣΑΜΕ στο σημείο ακόμη και ο Καραμέρος να λέει: «… το Μαρούσι, δεν υπάρχουν αριστερά ή δεξιά προβλήματα».   Το 2014, που αλλιώς μαζεύανε οι αντιμνημονιακοί τα σκουπίδια είναι μακρινό και η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ανεπιθύμητη μεγάλε!

ΧΑΜΟΣ στο Αιγάλεω στη συγκέντρωση του Αλέξη, εκεί είχαν πανό που έγραφε «Τσίπρα θυμήσου οι ψυκτικοι μαζί σου”! Μεγάλε Κυριάκο τι πάσες τους δίνεις…

ΤΩΡΑ που το θυμήθηκα. Τον είδα στο Αιγάλεω να  πέφτει χυμένος απλώνοντας τα χέρια στην αγκαλιά ενός συνδικαλιστή με το όνομα Θύμιος Λυμπερόπουλος. Πόσο απελπισμένος…Αλέξη…

(ΑΛΗΘΕΙΑ τώρα τη ΝΔ γιατί την πείραξε ο εναγκαλισμός με τον Θύμιο; Εάν ήταν με δικό τους θα ήταν όλα καλά ε;)

“ΔΕΝ θέλουμε να δώσουμε φιέστες, αλλά απαντήσεις”, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε στην Κρήτη. Το θέμα Σταύρο είναι ποιος βάζει τις ερωτήσεις.

ΠΩ ΠΩ στενοχώρια… Δύσκολα χρόνια φαίνεται πως ζουν οι πάμπλουτοι άνθρωποι του πλανήτη, σύμφωνα με τα στοιχεία της Wealth-X, η οποία κατέγραψε για δεύτερη συνεχή χρονιά μείωση του αριθμού των δισεκατομμυριούχων.

ΩΣ δισεκατομμυριούχοι μπορούν να λογίζονται μόλις… 2.604 άνθρωποι, οι οποίοι έχουν σωρευτικό πλούτο αξίας 8,56 τρισ. δολαρίων.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει