Άρρηκτη η σχέση των Παπανδρέου με το Ηράκλειο

“ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ

177

Το Ηράκλειο επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Παπανδρέου.

Λόγω των άριστων σχέσεων που διατηρεί στην Κρήτη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής έγινε αποδεκτός στην περιοδεία του με ενθουσιασμό, μεταφέροντας ένα μήνυμα νίκης της δημοκρατικής παράταξης αλλά και του ίδιου για τις ευρωκλογές.  Ο Νίκος Παπανδρέου δήλωσε «οικείος στην Κρήτη» εξηγώντας ότι έχει παντρευτεί την κυρία Κληρονόμου που είναι από το Ηράκλειο και τονίζοντας πως δίνει έμφαση στις τοπικές εκλογές «γιατί έχουμε καλά στελέχη όπως είναι ο κύριος Κουράκης και ο κύριος Μαρινάκης στο Ρέθυμνο».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής τόνισε επίσης ότι δεν μπορεί να μείνει άπραγος στα «δύσκολα» για το Κίνημα Αλλαγής, υποστηρίζοντας πως είναι σημαντικό να δείξει η Ελλάδα πως αντιδρά στη λιτότητα και δεν δέχεται τους πρεσβευτές της, που είναι η Δεξιά και η Ακροδεξιά.

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στο Σύνταγμα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας πως πρέπει να δούμε την Ευρώπη από την αρχή, ώστε να υπάρχουν οργανωμένα κράτη από τη μεγαλύτερη πόλη της Ένωσης έως και το μικρότερο ακριτικό νησί.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής αναφέρθηκε ακόμα πως η παγκοσμιοποίηση έχει διαλύσει το κοινωνικό κράτος, κάνοντας σαφές ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε τη συνέχεια μιας ευρύτερης καταστροφής.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο Νίκος Παπανδρέου είχε συνάντηση με στελέχη και εκπρόσωπους του Κινήματος Αλλαγής, καθώς και συναντήσεις τόσο με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Κουράκη, όσο και με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής επισκέφθηκε ακόμα το κέντρο της πόλης, καθώς και τον Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Ηρακλείου και την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων. Ο κ. Παπανδρέου πραγματοποίησε παράλληλα περιοδείες σε Πατέλες, Νέα Αλικαρνασό, Καμίνια και Γάζι.

Νωρίτερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής είχε περιοδεύσει στο Ρέθυμνο, όπου και είχε διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και την αντιπεριφερειάρχη Μαρία Λιονή.

Ο Νίκος Παπανδρέου συνεχίζει την περιοδεία του σήμερα στο Λασίθι, ενώ θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο της περιοχής, θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς και θα αναχωρήσει από τη Σητεία.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει