Εντυπωσιακή συγκέντρωση του Νίκου Ανδρουλάκη

361

 

Εντυπωσιακή συγκέντρωση του Νίκου Ανδρουλάκη

Στο Ηράκλειο μίλησε χθες το βράδυ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

“Η συμμετοχή είναι βασικό στοιχείο της Δημοκρατίας. Θέλω όμως να στείλω ένα μήνυμα, ότι το εθνικό μας συμφέρον, το συμφέρον των λαών του Νότου, των λαών που πέρασαν δύσκολη οικονομική κρίση είναι η Ευρώπη να γίνει πιο δημοκρατική. Να ενοποιηθεί, γεωπολιτικά να έχουμε κοινή εξωτερική πολιτική, κοινή ασφάλεια και κοινούς οικονομικούς κανόνες για να μην ξαναζήσουμε δύσκολα.

 ο Ν.ΑνδρουλάκηςΚι αυτό δεν αφορά μόνο τους Έλληνες, αλλά όλους τους λαούς του Νότου, με τις μεγάλες κοινωνικές ανισότητες και τα μεγάλα ζητήματα που έχουμε όσον αφορά τη φυγή ανθρώπων στο εξωτερικό” – είπε ο Ν.Ανδρουλάκης.

Κάνοντας ειδική αναφορά στους νέους, αναφέρθηκε στα υψηλά ποσοστά ανεργίας και τις λιγοστές ευκαιρίες.

“Αυτή την πολιτική ενοποίηση την υπηρετεί ο δημοκρατικός σοσιαλισμός, οι Σοσιαλδημοκράτες.

Για αυτό κι εγώ ζητώ την ψήφο στο κόμμα μας, γιατί εμείς υπερασπιζόμαστε το όραμα της ενωμένης Ευρώπης” – τόνισε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στη ΝΔ, είπε πως κάθε ψήφος που λαμβάνει είναι προς “τη γερμανική Ευρώπη”. “Ενώ και η Νέα Δημοκρατία και η λαϊκή Δεξιά, κάθε ψήφος που παίρνει είναι προς τη θεσμική στασιμότητα -άρα τη γερμανική Ευρώπη, διότι ενισχύεται η κ. Μέρκελ.

Αλλά και κάθε ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος σε μια ευρωπαϊκή Αριστερά που δεν καταδικάζει την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο κι εκθέτει την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως κάνει στη Βενεζουέλα. Όπως επίσης, όταν εμείς προτείνουμε εργαλεία πολιτικής ενοποίησης αυτοί είναι αρνητικοί” – πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει