επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

144

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα! Ο μήνας έχει 13 αλλά τουλάχιστον είναι Δευτέρα. Παρήγορο και αυτό.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ξαναχαλάει αλλά όχι στην Κρήτη, που μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να καταγράψει μεγάλες θερμοκρασίες.

ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ είχαν χθες την τιμητική τους, που αγαπήθηκαν, υμνήθηκαν και εισέπραξαν αυτό που τους αξίζει. Φτάνει να το εισπράττουν καθημερινά και όχι μόνο στη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου!

ΜΠΗΚΑΜΕ στην τελική ευθεία των εκλογών, καθώς από τις κάλπες μάς χωρίζουν κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες.

ΟΛΟΙ θέλουν να τους δώσεις μια ψήφο. Και είναι τόσο πολλοί και πού να πρωτοδώσεις; Να τους δώσεις καλλιά από ένα τυρί, που έλεγε και ο Ανωγειανός;

ΠΑΡΩΔΙΑ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος. Λιγότερες από 1.000 οι προσκλήσεις στο ΟΑΚΑ και δεν έλειψαν οι εντάσεις και τα επεισόδια. Δεν υπάρχει σωσμός!

ΤΟΣΟ καιρό φώναζαν όλοι για την αναγκαιότητα του VAR και στον τελικό είδαμε τα καλά του. Ο Γερμανός διαιτητής σταμάτησε τον αγώνα για να συμβουλευτεί το VAR, βλέπει στα ριπλέι το καθαρό πέναλτι και σφυρίζει κόρνερ! Ε, δεν υπάρχει σωσμός!

ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ είναι ο Ολυμπιακός, που παρά την απουσία του από τον τελικό και επεισόδια έγιναν και διαιτητικά λάθη. Οπότε θα έχει να λέει…

ΠΑΝΤΩΣ ο επίσημος Ολυμπιακός είχε δουλειά την ώρα του τελικού. Μαρινάκης και Μώραλης ήταν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου «Πειραιάς Νικητή». Να το δουν όμως αυτό διότι εσχάτως καταγράφουν νίκες μόνο στην αυτοδιοίκηση!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ θέλει αποστρατικοποίηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου. Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο, δηλαδή. Μα δεν γίνεται…

ΠΡΙΝ το σάκχαρο καταβάλει τον Πάγκαλο, ο Θεόδωρος είχε πει το πιο σωστό: αποστρατικοποίηση και των δύο πλευρών του Αιγαίου. Αλλά δεν εισακούστηκε.

ΛΟΓΙΚΟ ήταν η αντιπολίτευση να πιάσει το θέμα της επίθεσης κουκουλοφόρων εναντίον των ΜΑΤ που φυλούσαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, από τη στιγμή που μεταξύ των προσαχθέντων ήταν ο γιος του Βούτση.

ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρους του καθώς και των άλλων έξι προσαχθέντων, που αφέθηκαν ελεύθεροι;

Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ νίκησε τον­ Ναδάλ μέσα στην έδρα του και αυτό έχει ιδιαίτερη αξία. Στέφανε σταμάτα, δεν είναι αστείο!

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει