Γιατί είπαν «όχι» Πλατανιάς και Αστυνομία για εισιτήρια στον ΟΦΗ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

409

Αρνητική σε πρώτη φάση ήταν η στάση της Αστυνομίας αλλά και του Πλατανιά στο αίτημα του ΟΦΗ για την παραχώρηση εισιτηρίων για το παιχνίδι μπαράζ που θα γίνει στα Περβόλια.

Παρότι οι αγώνες δεν έχουν ακόμα οριστεί η σύσκεψη έγινε χθες με πρωτοβουλία του Πλατανιά αλλά και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων.

Στην σύσκεψη  που είχε διάρκεια σχεδόν μιάμιση ώρα στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων από μέρους του Πλατανιά παρευρέθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Γιάννης Τρούλης, από τον ΟΦΗ οι ο τιμ μάνατζερ Παύλος  Αδάμος και  ο υπεύθυνος Ασφαλείας Νίκος Χριστοφάκης , ενώ παρέστη και ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ στα Χανιά, Δημήτρης Λυκάκης.

Ο Πλατανιάς παρουσιάστηκε αρνητικός στο να δώσει εισιτήρια και ειδικότερα είπε «όχι» στο αίτημα των 2000 εισιτηρίων που ζήτησε ο ΟΦΗ, όταν το γήπεδο Περιβολίων,  επικαλούμενος την χωρητικότητα του γηπέδου  χωρίς κενές θέσεις ασφαλείας που ανέρχεται σχεδόν στα 3.800 καθίσματα.

Αρνητική ωστόσο είναι και η Αστυνομία στην μετάβαση των φίλων του ΟΦΗ στα Χανιά για δυο λόγους: Aφενός για ν’ αποτραπεί πιθανή ένταση που θα μπορούσε να δημιουργηθεί λόγω και της σημασίας που θα έχει το μπαράζ και από ‘κει και πέρα λόγω του πολύ αυξημένου φόρτου εργασίας.

Αφού  τα μπαράζ θα γίνουν εν μέσω εκλογών, με ό,τι αυτό σημαίνει, καθώς ειδικότερα εκείνες τις ημέρες, οι υποχρεώσεις των δυνάμεων της Αστυνομίας θα είναι πολύ μεγάλες.

Ο ΟΦΗ πάντως ζήτησε να καταγραφεί το αίτημα του για 2000 εισιτήρια και είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει και νέα σύσκεψη μετά τον ορισμό των αγώνων μπαράζ. Σε ότι αφορά τον Πλατανιά δεν ζήτησε εισιτήρια για το ματς του Ηρακλείου.

Όλα αυτά θα τεθούν ξανά στο τραπέζι στη νέα σύσκεψη και ενδεχομένως να αλλάξουν τα δεδομένα. Όλα είναι ανοιχτά και ίσως  στις τελικές αποφάσεις να  παίξει ρόλο και η σειρά των μπαράζ αλλά και οι ημέρες διεξαγωγής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει