επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

178

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό Σαββατοκύριακο! Το Δεύτερο του Μαΐου, αλλά με τις θάλασσες ακόμα κρύες.

ΠΑΝΤΩΣ ο καιρός στην Κρήτη θα είναι καλός, καλύτερος από την υπόλοιπη χώρα, καθώς το χαμηλό βαρομετρικό θα μας έλθει από τη Δευτέρα.

ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ μην ξεχάσετε τη μανούλα, όπως το απαιτεί η ημέρα που είναι αφιερωμένη στη μητέρα.

ΚΑΙ ΟΠΩΣ έλεγαν και παλιότερα οι ευγενείς, «τα δέοντα στη μαμά σας», σίγουρα το αξίζει!

ΑΥΤΟ δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσουμε τους μπαμπάδες… Ακόμα και αν είναι πεθαμένοι, όπως είπε και ο Τσίπρας, να τους θυμόμαστε με περηφάνεια.

ΣΤΗ Χούντα μπορεί να ήμασταν μικροί ή αγέννητοι, αλλά όπως είπε και ο Φοίβος Ιωαννίδης, δεν ευθυνόμαστε για όσα έκανα ή δεν έκαναν οι γονείς μας.

ΠΑΝΤΩΣ, όπως έγραψε ο Τσίπρας στο F\B, θυμάται έντονα τους οικογενειακούς καβγάδες με τον πατέρα του το 1989, καθώς εκείνος υποστήριζε τον Παπανδρέου, ενώ ο ίδιος με τα αδέρφια του ήταν ενταγμένος στην Αριστερά.

ΑΛΛΑ μάλλον εκείνοι οι καυγάδες δημιούργησαν παιδικά τραύματα στον πρωθυπουργό, που μεγαλώνοντας και ανεβαίνοντας στην εξουσία, προσπαθεί με κάθε τρόπο να μιμηθεί τον Ανδρέα Παπανδρέου!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο πατέρας (του), τώρα δικαιώνεται!

ΚΑΙ προφανώς δεν είναι αυτός που έχουν κυκλώσει στη φωτογραφία με τον Παπαδόπουλο και τους άλλους χουντικούς, που έχει γίνει viaral, αν και fake news ή ακριβέστερα fake photo!

Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και την Έλενα Κουντουρά δεν λέει να κοπάσει. Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι πλήρωσε με κονδύλια του υπουργείου Τουρισμού για να βγαίνει πρώτη στις δημοσκοπήσεις!

ΓΥΑΛΙΑ καρφιά τα έκαναν στη Βουκουρεστίου οι αντεξουσιαστές για τη μη χορήγηση άδειας από τις φυλακές στον Κουφοντίνα.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ καλά τα παιδιά να βγάζουν κανένα μεροκάματο και οι τζαμάδες, όσο είναι καιρός, διότι ο Κυριάκος το ξεκαθάρισε: «Αυτά δεν θα γίνονται μ’ εμάς».

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ κι άλλο το κόστος απόκτησης διπλώματος οδήγησης. Έχει φτάσει λίγο πριν… ο κούκος να μας στοιχίζει αηδόνι!

ΦΤΑΙΕΙ που ανεβαίνουν τα παράβολα και τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των υποψήφιων οδηγών.

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει