επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

145

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Καλό ΠΣΚ να έχουμε. Και χρόνια πολλά την Κυριακή για τις μαμάδες όλου του κόσμου.

ΖΟΡΙΚΑ τα πράγματα με την επιθετική στάση της Τουρκίας σε Κύπρο και Αιγαίο. Όλοι φοβούνται… επεισόδιο.

ΠΑΝΤΩΣ συμμάχους έχουμε. Ξεκάθαρη θέση υπέρ της Κύπρου και κατά της Τουρκίας πήρε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στο Σιμπίου της Ρουμανίας.

«Σε αυτό το θέμα είμαι Κύπριος», είπε ο κύριος Γιούνκερ.

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ατμόσφαιρα στη Βουλή για μια ακόμη φορά! Ο Μητσοτάκης δεν ήθελε να είναι από κάτω και θέλοντας να πικάρει τον πρωθυπουργό για όλη αυτή την ιστορία που συνόδευσε τις διακοπές του με τη θαλαμηγό του Παναγόπουλου του είπε: «Γελάτε, κ. Τσίπρα, αλλά θα φωνάζουν πλέον ‘’νάτος νάτος, ο Τσίπρας ο σκαφάτος’’, από το ‘’νάτος νάτος, ο πρωθυπουργός».

ΕΠΕΣΕ πολύ γέλιο, αλλά είναι… επίπεδο αντιπαράθεσης αυτό; Ο ένας να λέει για την οικογένεια κι ο άλλος για τις διακοπές;

ΘΑ ΜΟΥ πεις τώρα ποιο είναι το θεμα; Δεν βλέπεις τι γίνεται στην κοινωνία, στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ,παντού; Τι θα άλλαζε στη Βουλή!

ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ το που λέει κι ένας φίλος: Δεν υπάρχει σωσμός!

ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ αναγκάστηκε για πρώτη φορά χθες να μιλήσει για τον πατέρα του, αισθάνθηκε την ανάγκη να πει στον κόσμο ποιος ήταν, τι έκανε επί χούντας και εάν έπαιρνε έργα.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ δεν ήταν αλλά ήταν ένας άνθρωπος καθαρός, που ήταν στην Αριστερά είπε ο γιος του.

ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ: Κατάφερε με εντιμότητα και σκληρή δουλειά, όχι να κάνει μεγάλη περιουσία αλλά να ζήσει την οικογένειά του με αξιοπρέπεια.Και θα τον θυμάμαι πάντα με πολλή αγάπη και περηφάνια.»

ΕΧΕΙ ενοχληθεί ο Πολάκης από την επίθεση που δέχεται και πήγε καρφί στον Μητσοτάκη: «Δεν θα μας πεις εσύ για φασισμό. Θα τα πούμε αύριο για το τι είναι φασισμός» είπε. Παρά την αρχική έκπληξη από την ενέργεια του κ. Πολάκη ο κ. Μητσοτάκης αντέδρασε έντονα φωνάζοντας στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας: «Άντε σήκω φύγε από εδώ».

ΟΜΟΛΟΓΩ ότι… στενοχωριέμαι για την προσωπική επίθεση που δέχεται ο Πολάκης, αλλά πρέπει να παραδεχτώ επίσης ότι τις έχει δουλέψει πολύ ο Παυλής. Και είναι κρίμα γιατί αδικεί τον εαυτό του.

ΚΑΙ ΟΙ άλλοι τώρα γιατί χειροκροτούσαν τον Αλέξη όταν τους την έλεγε;

Η ΑΛΗΘΕΙΑ να λέγεται την είπε και ο Κεγκέρογλου: Ο Τόλκας, Μωραΐτης και Ξενογιαννακοπούλου είναι τόσο ξεφτιλισμένοι που χειροκροτούσαν τον Τσίπρα όταν κατηγορούσε με τα χειρότερα λόγια την περίοδο που ήταν και οι 3 υπουργοί!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει