επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

165

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, καλημέρα και ο μήνας έχει 9! Στο ημερολόγιο σίγουρα, αλλά τα πράγματα δεν είναι πρίμα για όλους.

ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι για την αντιπολίτευση, καθώς της έπεσε βαρύ το πακέτο Τσίπρα! Τόσο βαρύ που για να δει κυβέρνηση πρέπει να πάρει πακέτο από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου…

ΓΙΑ ΤΗΝ ώρα παρακαλεί, Κομισιόν και δανειστές να κάνουν «ντα» τον Αλέξη, που έχει το θράσος να κάνει βόλτα με κότερα και να δίνει πακέτα ελαφρύνσεων στους ιθαγενείς.

ΚΑΙ ΟΧΙ μόνο αυτό, μα βάζει και τον Βέμπερ- υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής- να κάνει αντιπολίτευση στον Αλέξη, καθώς η εγχώρια δεν είναι και τόσο αποτελεσματική!

ΩΡΑΙΑ η Άντζυ Σαμίου και δεν της το είχα, αν και αγνοώ το χρώμα της κόμης της. Με αφορμή την κοτερολογία των ημερών έγραψε στο Twitter ότι αν μισοί Έλληνες είχαν κότερο θα το έδιναν στον Τσίπρα!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για λογοκρισία του από το «σύστημα Μαρινάκη» έκανε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης, μετά το ψαλίδισμα της συνέντευξής του στη Νέα Τηλεόραση.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ άραγε η καλή συνάδελφος Ευτυχία Πενταράκη για το κόψιμο των απαντήσεων στις ερωτήσεις που απηύθυνε για Μαρινάκη, Μητσοτάκη και Μπακογιάννη;

ΔΙΟΤΙ το τρέιλερ προβολής της συνέντευξης, σε σχέση με το υλικό που παίχτηκε, εκτός από το κανάλι εκθέτει και την ίδια. Και θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι κάποιο κοριτσάκι για να το περάσει στο ντούκου…

ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ είναι ένα άθλημα που παίζεται με τους διαιτητές που θέλει ο Ολυμπιακός και η διοίκησή του! Ή μήπως όχι κύριε Βασιλειάδη, που εμφανιστήκατε στην πολιτική σκηνή μ’ ένα βιογραφικό που υπογράμμιζε στον πρόλογο την πειραιώτικη καταγωγή σας;

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ κόστος φοβάστε κι εσείς που έχετε πολιτικά άντερα για μαγκιές μόνο σε Βασιλακόπουλο και Γιαννακόπουλο, που τραβώντας και αυτός το σκοινί δεν κατέβασε τον ΠΑΟ με την Κύμη, προκαλώντας συνθήκες αλλοίωσης του πρωταθλήματος!.

ΓΙΑ ΤΗΝ τρομοκρατία στο σπίτι του διαιτητή που δεν ήθελε ο Ολυμπιακός που διοικείται από τα «καλά παιδιά», δεν έχετε άποψη, θέση και κυρίως δρομολόγηση τιμωρίας.

ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ σας είναι αντίστοιχοι με την υφή της μπασκετικής μπάλας, προκαλούν σπυριά!

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει