επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

128

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη. Μπήκαμε φουλ σε προεκλογική περίοδο τώρα και αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε τι παίζεται. Αλλά κυρίως καταλαβαίνουν οι 6000 και πλέον υποψήφιοι που έχουμε στην Κρήτη!

ΧΑΜΟΣ με την κρουαζιέρα που έκανε ο Τσίπρας στο Ιόνιο. Θα μπορούσε να μην είναι…κάτι ιδιαίτερο εάν δεν είχε κάνει τις δηλώσεις περί σεμνότητας και ταπεινότητας! Α, όχι αυτές τις έκανε άλλος…

ΑΥΤΟ που καταλογίζουν στον Αλέξη δεν είναι μια κρουαζιέρα. Αλλά η αντίφασή του. Κάνει βόλτες με το σκάφος του Εφοπλιστη Παναγόπουλου, μένει «δωρεάν» στο σπιτι του εφοπλιστή Μαρτινου, επέλεξε για υποψήφιο ευρωβουλευτή τον Κόκαλη και λέει ότι είναι αριστερός!

ΑΥΤΟ είναι το λάθος, εάν κάνει… λάθη ο Αλέξης, ότι κάνει αυτές τις βαρύγδουες δηλώσεις!

ΗΤΑΝ κουρασμένος λέει η Παναγοπούλου, για αυτό του δώσανε το σκάφος. Ως τώρα κουρασμένο πρωθυπουργό είχαμε μόνο τον Κώστα Καραμανλή. Τώρα έχουμε και τον κουρασμένο τον Β’.

(ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: «Πρέσβυς εκ προσωπικοτήτων» είναι από τις 9 Απριλίου 2019 και για διάστημα 2 ετών η κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου.)

ΕΔΩ που τα λέμε: Απο τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε η αποκάλυψη οτι ο πρωθυπουργος δεχθηκε ως δώρο απο εφοπλιστή τη φιλοξενία του σε πολυτελή θαλαμηγό, οφειλουν να ανακοινώσουν από το Μαξίμου: ποσο κόστισε το δώρο αυτο και   αν το σκάφος ανήκει σε οφσορ και ποια. Ετσι από περιέργεια να μάθουμε.

ΠΑΝΤΩΣ όπως και να έχει είναι ανελέητος ο πόλεμος κατά της διαπλοκής. Τους κάπνισε όλα τα πούρα για να πολεμήσει από μέσα το σύστημα!

ΚΑΙ ΝΑ θυμηθούμε: Ο μακαρίτης ο Στέλιος Σταυρίδης  παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, επειδή τον γύρισε στην Κεφαλονιά με το τζετ του ο Μελισσανίδης, πηγαίνοντας για Γαλλία, μετά την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ.

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ πακέτο και ανακοινώσεις από το Ζάππειο για να δούμε προσπάθεια αντιστροφής του κλίματος! Θα αλλάξει όμως;

ΤΕΛΙΚΑ η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη με τα όσα συμβαίνουν; Μπορεί, αλλά ο Παππάς έχει άλλη άποψη!

ΤΟ ΕΙΠΕ χθες: «Αν τα στελέχη της ΝΔ τα έχει πιάσει άγχος με τη μη μείωση του αφορολόγητου, τα επόμενα 24ωρα -με τα μέτρα που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός και θα είναι τόσο θετικά- θα τα πιάσει κρίση πανικού»! Αλλά μετά το Ζάππειο δεν είδα…πανικό σε κανένα.

ΕΧΕΙ πλάκα να ακούς κάτι εκπροσώπους στο κοινοβούλιο να μιλάνε για το αεροδρόμιο Καστελίου. Μεγάλη πλάκα!

(ΑΛΛΑ και ο Κεγκέρογλου άρχισε να λέει ότι…είναι δικό τους έργο. Να το χαιρόμαστε όλοι βρε σύντροφοι!)

ΚΑΝΑΜΕ μια πρόταση να βαφτίσουμε το κοπέλι της Μέγκαν και του Χάρι, αλλά μάλλον μας πρόλαβε τοπικός πολιτικός παράγων. Κρίμα.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει