επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

140

ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλημέρα. Και αν έχετε λεφτά βάλτε τώρα που γυρίζει. Ο Κουράκης πληρώνει 1.70 και η ρεπετισιόν Λαμπρινού στη Λότζια δίνει 2.80.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ την απομάκρυνση από την κάλπη, όπως λέει και το τραγούδι, «έτσι είναι τα στοιχήματα μην ψάχνεις για προσχήματα…»

ΑΦΟΥ οι υποψήφιοι πέρασαν την δοκιμασία του Πρωτοδικείου, τώρα ξέρουμε, που θα βάλουμε την ψήφο μας, που θα ρίξουμε το βόλι μας.

ΕΠΙΣΗΣ ξέρουμε που θα βάλουμε την «τάπα». Εκείνοι που δεν ξέρουν είναι οι υποψήφιοι που θα τη φάνε. Θα το καταλάβουν βέβαια από τη σούμα, αλλά δεν θα μάθουν ποτέ το δράστη.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πριν ανοίξουν οι κάλπες ας χορτάσουν με τα «αλίμονο» (που δεν θα σε ψηφίσω)!

ΣΤΟ ΟΑΚΑ των 70.000 καθισμάτων θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας με μόλις 1.500 θεατές. Έτσι έκρινε ο κ. Βασιλειάδης. Αναμένουμε να φορτώσει την ξεφτίλα στον Βασιλακόπουλο και τον Γιαννακόπουλο!

ΚΥΠΕΛΛΟ ε; Να!

ΗΓΓΙΚΕΝ η ώρα… Καταφτάνουν αύριο στη Σταλίδα οι 350 swingers για ν΄ απολαύσουν το παιχνίδι της ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων. Με το αζημίωτο φυσικά και με εξασφαλισμένη την εχεμύθεια.

ΚΑΠΟΙΟΙ θα σπεύσουν να χαρακτηρίσουν αμαρτωλή τη δυτικότροπη ζωή, καθώς οι επισκέπτες με την αυξημένη λίμπιντο, προέρχονται από το δυτικό κόσμο. Ωστόσο η διατροφή δυτικού τύπου φαντάζει πιο επιζήμια από τη διαστροφή, μιας και αποδεδειγμένα κόβει χρόνια από τη ζωή μας!

Η ΕΛΛΗΝΟΤΡΟΠΗ ζωή πάλι έχει περισσότερη βουλή. Ανία, βαρεμάρα δηλαδή. Η ΝΔ κατέθεσε πρόταση μομφής για τον Πολάκη και ο Τσίπρας τη μετέτρεψε σε ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

ΕΤΣΙ η συζήτηση ξεκινά αύριο και ολοκληρώνεται με την ψηφοφορία τα μεσάνυκτα της Παρασκευής.

ΑΛΛΑ ποιος κυβερνητικός θ’ αρνηθεί ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση; Αφήστε δε που ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να εξαγγείλει πακέτο παροχών και διευκολύνσεων ύψους 1 δισ. ευρώ. Ποιος είναι αυτός που με την ψήφο του θα το στερήσει από τους αδύναμους;

Ο ΜΑΪΟΣ προσφέρεται για βόλτες στην εξοχή και στη φύση. Χαρά Θεού, χάρμα ιδέσθαι πραγματικά. Μέχρι να πέσεις πάνω στην πρώτη χωματερή! Αποκρουστικό το φαινόμενο και το βλέπεις από τον Αποκόρωνα μέχρι την Πεδιάδα. Τι κρίμα…

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει