επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

139

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα! Έχουμε πλέον ψηφοδέλτια, ξέρουμε ποιοι θα μας σώσουν!

ΜΕ ΤΗΝ κατάθεση των ψηφοδελτίων από τους επικεφαλής χθες μπήκαμε και στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 26ης. Άντε να φύγει και αυτή η ιστορία να ησυχάσουμε!

ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ μας πάλι άναψε φωτιά. Νέα αναζωπύρωση της έντασης στη Μέση Ανατολή, καθώς τύμπανα πολέμου ήχησαν και πάλι στη Λωρίδα της Γάζας, με την εκτόξευση περίπου 250 ρουκετών από την Παλαιστίνη προς το Ισραήλ και την απάντηση του ισραηλινού στρατού με δεκάδες αεροπορικές επιδρομές.

ΗΔΗ μετράμε μερικούς νεκρούς…Πότε θα σταματήσει όλο αυτό;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ορκίστηκε ο Θεοχαρόπουλος! Ποιος; Ο Θεοχαρόπουλος! Που δεν έχει αφήσει τίποτα να μην το πει στον Αλέξη…

ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ: Αποδέχθηκα την πρόταση του πρωθυπουργού γιατί είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι τώρα έχουν διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις και αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση ευρύτατων προοδευτικών κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων για να πάει η χώρα μπροστά.

ΑΚΡΙΒΩΣ Είναι που ορκιζόταν ότι δεν υπάρχει συναλλαγή πίσω από τη μετακίνησή του.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η ξεφτίλα δεν έχει όρια σε αυτή τη χώρα. Για μια καρέκλα…Κι ο Αλέξης για πολλά χρόνια θα τους…παιζει ακόμη!

BEBAIA τον κοροϊδεύετε όλοι τον Θεοχαρόπουλο, αλλά ο τύπος έχει κάνει φοβερά ντιλ. Δεν έχει ψηφιστεί ποτέ από κανένα. Μπήκε στη Βουλή στο επικρατείας του Πασόκ  και ήταν πρόεδρος της … ΔΗΜΑΡ. Και τώρα έγινε υπουργός.

(ΤΩΡΑ δεν έχει σημασία ότι ο Θεοχαρόπουλος θα είναι πια μονάδα μέτρησης ξεφτίλας και όχι μόνο. Θα φτιάξουμε προτάσεις τύπου: “Πόσο Θεαχαρόπουλος είσαι; “ Χτες ήπια κι έγινα “Θεοχαρόπουλος”).

ΑΥΤΟΙ είναι ηγέτες. Αυτός είναι ο Κιμ. Η Βόρεια Κορέα επιβάλει τη μείωση του φαγητού των κατοίκων της στα 300 γραμμάρια ανά άτομο την ημέρα για να προσέχουν τη σιλουέτα τους. Κι όχι εξαιτίας της μεγαλύτερης σιτοδείας που έχει πλήξει τη χώρα την τελευταία δεκαετία όπως μεταδίδουν κάποια δυτικά μέσα.

ΠΕΣΤΑ, πρόεδρε! Ουδεμία βασιμότητα έχουν χαρακτηρισμοί όπως «συστημικός κίνδυνος» ή «εταιρεία ζόμπι» που έχουν ακουστεί, ατυχώς, από δημόσιους παράγοντες, τονίζει ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης. Τι ζόμπι, απλώς τελειωμένη είναι.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ όρια αυτός. Προκαλεί ο κατά συρροήν δολοφόνος της Κύπρου: «Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι». Πάγωσαν οι ανακριτές, πάγωσαν οι πάντες που το άκουσαν!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι Ελληνίδες παραμένουν οι πρώτες σε βαρύτητα καπνίστριες διεθνώς και καπνίζουν ακόμη και στην εγκυμοσύνη ενώ η Ελλάδα έχει τη μεγαλύτερη συχνότητα ασθενών με καρκίνο πνεύμονα σε ηλικίες κάτω των 45 ετών, από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει