επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

134

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΠΣΚ. Το πρώτο του Μαΐου! Με υψηλές θερμοκρασίες, αλλά με συννεφιά και νοτιάδες. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ δε εκτός από του Θωμά είναι και της Ειρήνης. Οπότε να ετοιμάζετε τα δώρα σας!

ΕΝΑ ΒΟΑΚ χωρίς διόδια για τους Κρητικούς υποσχέθηκε ο Τσίπρας περπατώντας το διπλό κλάδο του τμήματος Γούρνες- Χερσόνησος.

ΟΠΟΤΕ να υποθέσουμε ότι οι μη Κρητικοί θα ξηλωθούν…

ΒΡΕ σύντροφοι των μεγαλόσχημων site, εκτίθεστε όταν γράφετε ότι ο Τσίπρας εγκαινιάζει εργοτάξια στην Κρήτη. Κατανοητή η αντιπολίτευση αλλά να έχει και κάτι να πιαστεί.

ΕΝΤΑΞΕΙ σας τα λένε κι εσάς, αλλά αυτοί κάνουν τη δουλειά τους. Και δεν θέλω να πιστέψω ότι κι εσείς κάνετε τη δουλειά τους!

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ μεταξύ άλλων πήγε όλος καμάρι να δει το γεμάτο φράγμα του Αποσελέμη. Κάπου στις φωτογραφίες διέκρινα και το Σπύρο Δανέλλη, που φαντάζομαι θα διηγήθηκε στον Τσίπρα τους αγώνες του κατά του έργου!

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να «βουλιάζει» από κόσμο το Ηράκλειο. Ακόμα και χθες πολλά σημεία του κέντρου ήταν απροσπέλαστα, λόγω της παρουσίας δεκάδων γκρουπ με τουρίστες.

ΠΟΛΛΑ καταστήματα του κέντρου κάνουν τον τελευταίο καιρό χρυσές δουλειές και παρακαλούν να συνεχιστεί αυτή η ροή, αλλά και οι υποδομές που θα τη συντηρήσουν.

«ΕΠΕΣΑΝ» χθες αργά το μεσημέρι το Facebook και το Instagram, οδηγώντας σε απόγνωση εκατομμύρια χρήστες εν Ελλάδι. Ε, με τόσο αρνί που ψήθηκε πάνω στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες λογικό ήταν…

ΜΕΡΕΣ τώρα η ΕΠΟ προσπαθεί να διοργανώσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Με κόσμο ή χωρίς κόσμο, με VAR ή χωρίς VAR, ενώ και η έδρα είναι υπό αμφισβήτηση.

ΠΟΥ θα πάει, δεν θα έρθει στα πράγματα η νέα ΕΠΟ, η πολιτικοποιημένη, που όχι μόνο θα λύνει στο άψε σβήσε τέτοια ζητήματα, αλλά θα βγάζει εκ των προτέρων και τον κυπελλούχο!

ΚΑΙ ΜΕ τη βούλα του νόμου θα οπλοφορούν πλέον μέσα στις σχολικές αίθουσες οι δάσκαλοι, σε κάποιες πόλεις των ΗΠΑ. Στα καθ’ ημάς, κάποιοι μαθητές αγωνίζονται για την απόκτηση του δικαιώματος της οπλοφορίας στα σχολεία ορεινών και ημιορεινών περιοχών…

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει