“Χάλκινη” η Γιαλαμά στο Πανελλήνιο νεανίδων

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ

297

Ένα ακόμα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε για την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ωρίωνα!

Στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων αγωνίστηκαν δέκα αθλήτριες του Ωριωνα και διακρίθηκαν σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο:

Η ομάδα του Ωρίωνα

Συγκεκριμένα:

3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο τεχνικό σόλο για την αθλήτρια Γιαλαμά Κρύστη, η οποία κατέκτησε την 4η θέση και στο καλλιτεχνικό σόλο!

5η θέση στο τεχνικό και στο καλλιτεχνικό ντουέτο κατέκτησαν οι αθλήτριες Γιαλαμά, Σφακιανάκη Μαρία και Ταμπακάκη Δέσποινα με αναπληρωματική στο τεχνικό ντουέτο την Κανάκη Ματίνα, η οποία πήρε επίσης την 11η θέση στο τεχνικό σόλο και την 13η στο καλλιτεχνικό.

11η θέση στο καλλιτεχνικό σόλο για την ΣφακιανάκηΜαρία και τρεις 5ες θέσεις στα αγωνίσματα του κόμπο, στο τεχνικό και στο ελεύθερο ομαδικό του Ωρίωνα όπου αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Κανάκη Ματίνα, Παπαστεφανάκη Κάλλη, Ταμπακάκη Δέσποινα, Αλεξάκη Ευαγγέλια, Κοπανιστού Ειρήνη, Κατσαμπρακάκη Κάλλια, Σφακιανάκη Μαρία, Οικονομάκη Ροδόλφα, Πουλινάκη Μαρια και Γιαλαμά Κρύστη.

Το Δ.Σ. της ομάδας συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριες τους Ασκοξυλάκη Ελεάνα, Αγγελίδου Κλεοπάτρα και Στάικου Μαρία και τους εύχεται καλή συνέχεια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει