Βάλσαμο η διακοπή για τα προβλήματα του ΟΦΗ

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ - ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

130

Μόνο ως βάλσαμο μπορεί να χαρακτηριστεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Πάσχα για τον ΟΦΗ. Τα προβλήματα είναι αρκετά και η διακοπή δίνει τη δυνατότητα στον Βέρα να περιμένει τους τραυματίες και να ελπίζει ότι κάποιοι από αυτούς μπορεί τελικά να είναι στη διάθεσή του για το  κρίσιμο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής που θα κρίνει την παραμονή.

Στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται τα ονόματα των Ποτουρίδη, Μπράουν, Δεληγιαννίδη, Βουό, Παπάζογλου. Από αυτούς ο Ποτουρίδης δείχνει ότι έχει το πιο σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο χθες δεν έκανε μαγνητική γιατί το πόδι του είναι  ακόμα πρησμένο. Πάντως ο Ποτουρίδης δεν θα αγωνιστεί έτσι κι αλλιώς στο Περιστέρι, αφού έχει δηλωθεί για να εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του σε αυτό το ματς.  Σίγουροι απόντες θα είναι εξάλλου ο τραυματίας Βουό αλλά και ο τιμωρημένος Γιακουμάκης(συμπλήρωσε κάρτες). Στον αντίποδα υπάρχει η επιστροφή του Νέιρα που εξέτισε την ποινή του και πιθανότατα και του Μιχόγεβιτς που ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε εκτός αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η διακοπή θα βοηθήσει τον ΟΦΗ να ηρεμήσει μετά το ματς με τους Αρκάδες και να κοιτάξει από άλλη βάση την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο ΟΦΗ θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό ακόμα για να κλειδώσει τα μπαράζ χωρίς να εξαρτάται από τα άλλα αποτελέσματα, ενώ υπάρχει και μια περίπτωση να διεκδικήσει και την απευθείας παραμονή αν νικήσει στο Περιστέρι.

Σε αυτό το ματς ο ΟΦΗ θα πάει τελικά χωρίς τον κόσμο του. Χθες η διοίκηση του Ατρομήτου έκανε στροφή 360ο  και αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια. Οι Περιστεριώτες είχαν αποφασίσει να δώσουν 200 εισιτήρια στον ΟΦΗ μετά τη σύσκεψη που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και είχε συμφωνήσει και η αστυνομία. Χθες ωστόσο ο Ατρόμητος συγκάλεσε νέα σύσκεψη και πήρε πίσω την απόφαση του καθώς, όπως βγήκε από το περιβάλλον της διοίκησης Σπανού, υπάρχει φόβος για επεισόδια εξαιτίας μια παλιάς κόντρας ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων.  Αυτό το μήνυμα πήρε, όπως λένε στο Περιστέρι, η διοίκηση της ομάδας από οπαδούς της τις προηγούμενες μέρες και την ανάγκασαν να αλλάξει απόφαση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει