Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου ο ΠΟΑ

ΤΗ Μ. ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ

154

Στους ρυθμούς του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ κινείται ο ΠΟΑ που θέλει να κλείσει την χρονιά με ένα σημαντικό τρόπαιο και να καλύψει την περσινή απώλεια που είχε στη διοργάνωση, στην οποία ως γνωστό είναι κυρίαρχος. Η προετοιμασία της ομάδας του Ατσαλένιου για την αυριανή μάχη με τον Ρωμανό στις Αρχάνες, θα ολοκληρωθεί σήμερα και ο Μανώλης Σκύβαλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του ΠΟΑ με μία ακόμα κίνηση fair play, εύχεται στις ομάδες που υποβιβάστηκαν στα τοπικά πρωταθλήματα από τον 5ο όμιλο, να επανέλθουν γρήγορα στη  Γ’ Εθνική. «Ήταν τιμή μας που αγωνιστήκαμε μαζί σας και ανανεώνουμε το ραντεβού στο άμεσο μέλλον», καταλήγει η ανακοίνωση των «πρασίνων».

Τουρνουά για τον Στράτο

Τη μνήμη του Στράτου Γεωργιάδη θα τιμήσει και φέτος ο δραστήριος Σύλλογος Παλαιμάχων του ΠΟΑ, με το τουρνουά που θα διοργανώσει την Μεγάλη Πέμπτη στο γήπεδο του Ατσαλένιου.

Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος επίσης οι ομάδες Παλαιμάχων του ΟΦΗ, του Εργοτέλη και του Ηροδότου. Μετά τη λήξη των αγώνων, θα τιμηθούν Παλαίμαχοι του ΠΟΑ και θα απονεμηθούν πλακέτες στις συμμετέχουσες ομάδες.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

ΠΟΑ-Ηρόδοτος, 6μμ

ΟΦΗ-Εργοτέλης, 7μμ

Τελικός, 8μμ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει