Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο αγαπητός αστυνομικός

355

Βαρύ το πένθος στην αστυνομική οικογένεια του Ηρακλείου από τον θάνατο ενός ανθρώπου που διακρινόταν για το ήθος και την ευθύτητά του, τη γενναιοψυχία του και την καλοσύνη του. Σε ηλικία μόλις 59 ετών ο  Κωστής Μυσιρλάκης έφυγε χθες από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Πάλεψε με γενναιότητα, όπως ήξερε πάντα να μάχεται στη ζωή του, όμως δεν τα κατάφερε. Αυτή τη φορά λύγισε και ας μην το πίστευε. Ήλπιζε ότι η προστάτιδά του, η Παναγία η Αλμυρή, θα έκανε και πάλι το θαύμα της, όπως τις προηγούμενες φορές που τον είχε γλιτώσει από …κακοτοπιές.

Ο Κωστής ήταν ένας γίγαντας με ψυχή μικρού παιδιού. Οι συνάδελφοι του, ακόμα και οι μικρότεροι ηλικιακά, τον εκτιμούσαν βαθύτατα και τον είχαν μέσα στην καρδιά τους, αναγνωρίζοντας τις αρετές του χαρακτήρα του. Ήταν ντόμπρος, άνδρας παλιάς κοπής, δοτικός, τιμούσε την υπηρεσία και τους φίλους του.

Από χθες, οπότε και έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση, συνάδελφοί του τον αποχαιρετούν διαδικτυακά με τον δικό τους τρόπο.

«Καλό ταξίδι.  Πώς να σε πω: πατέρα,  φίλο, αδερφό, όπως και να σε πω για μένα ήσουν όλα μαζί! Έφυγες για το μεγάλο ταξίδι από απόψε θα πετάς και εσύ όπως ο αετός!!! δε θα σε ξεχάσω ποτέ και θα σε θυμάμαι πάντα με το χαμόγελο σου!, γιατί έτσι ήθελες πάντα να χαμογελάς! Καλό ταξίδι Κωστή!, «Καλό Παράδεισο, δίπλα στον γιο του θα είναι, θα ξεκουραστεί». «Καλοστρατιά γίγαντα!».

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στους Βώρρους, την ιδιαίτερη πατρίδα του. Η «Π» απευθύνει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει