Χαρμολύπη στον ΟΦΗ για τη χαμένη ευκαιρία

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ - ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΘΕΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΣΙΚΑΓΟ Ο ΜΠΟΥΣΗΣ

251

Με ανάμεικτα συναισθήματα πάει στην διακοπή του Πάσχα ο ΟΦΗ. Η ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης δεν του επέτρεψε να κάνει το βήμα της απευθείας παραμονής το οποίο ήθελε, αλλά από την άλλη ο συνδυασμός με  τα άλλα αποτελέσματα τον φέρνει αυτή την στιγμή να έχει το πλεονέκτημα σε ό,τι αφορά τα μπαράζ και να κρατά την τύχη στα χέρια του.

Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα αλλά και η εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης προκάλεσαν απογοήτευση. Ο ΟΦΗ είχε μοναδική ευκαιρία να γίνει το φαβορί για την απευθείας παραμονή αλλά την κλώτσησε πραγματοποιώντας εμφάνιση κατώτερη των απαιτήσεων του αγώνα.  Από την άλλη το τέλος του αγώνα ωστόσο, όσο κι αν ακούγεται παράδοξο, βρήκε ανακουφισμένους τους ανθρώπους της ομάδας. Αφενός μεν γιατί δεν έχασε και αφετέρου γιατί  παρά την απώλεια που είχε σε αυτό το ματς παρέμεινε σε θέση μπαράζ.

Στον ΟΦΗ θέλουν να εκμεταλλευτούν την διακοπή για να επανέλθουν μετά το Πάσχα πιο έτοιμοι για την τελευταία μάχη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που μπορεί να μην είναι και η τελευταία…

Είναι πολύ πιθανό ο ΟΦΗ να φτάσει στα μπαράζ παρότι θεωρητικά υπάρχουν ελπίδες και για την απευθείας παραμονή. Ο ρεαλιστικός στόχος ωστόσο είναι να αποφύγει την 14η θέση και αυτό θα γίνει τουλάχιστον με μια ισοπαλία στο Περιστέρι. Στην χειρότερη περίπτωση ο ΟΦΗ μπορεί να πάει στο μπαράζ ακόμα και με ήττα αν δεν κερδίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τον ΠΑΟΚ.

Η διακοπή θα δώσει την ευκαιρία στον Χάιμε Βέρα να δει τι θα κάνει με τους τραυματίες που φέτος είναι η μεγάλη πληγή της ομάδας. Τελευταίος στην λίστα ο Ποτουρίδης για τον οποίο υπάρχει ανησυχία μετά το χτύπημα στο γόνατο.

Ικανοποίηση για τον κόσμο

Στο ματς με τον Αστέρα  κόπηκαν 5867 εισιτήρια ενώ συνολικά σε 15 αγώνες φέτος κόπηκαν 54875. Ικανοποίηση υπάρχει γιατί ήταν ένα ματς υψηλού κινδύνου αλλά ο κόσμος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και μάλιστα ο ΟΦΗ πήρε και τα συγχαρητήρια του παρατηρητή.

Αναχώρησε ο Μπούσης

Για τις ΗΠΑ αναχώρησε χθες το απόγευμα ο Μιχάλης Μπούσης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ είχε χθες συναντήσεις στην Περιφέρεια και τον δήμο Ηρακλείου για το θέμα της έκτασης στον Σκαφιδαρά και έφυγε για το Σικάγο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει