Αγωνία για τέσσερις στην ουρά, σώθηκε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

127

Η χθεσινή προτελευταία αγωνιστική της Β’ Εθνικής ξεκαθάρισε πολλά σε ό,τι αφορά τη μάχη της παραμονής. Δόξα Δράμας, Παναχαϊκή  αλλά και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, παρά την ήττα του, εξασφάλισαν την παραμονή τους στη νέα Σούπερ Λιγκ 2 και η 10η θέση που δίνει και αυτή ένα εισιτήριο(το τελευταίο) διεκδικείται από τον Ηρακλή και την ΑΕ Καραισκάκης. Ανοιχτή  είναι και η 12η θέση που εφόσον ισχύσει η αναδιάρθρωση οδηγεί στη νέα Football Leauge και η οποία διεκδικείται από Τρίκαλα και Ηρόδοτο.  Τελευταία αγωνιστική θα κριθεί και η 2η θέση την οποία διεκδικούν Απόλλωνας Λάρισας και Πλατανιάς. Πάμε να δούμε τι γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις:

Για την 2η θέση φαβορί είναι πλέον ο Απόλλωνας Λάρισας που θέλει έναν βαθμό στο Ηράκλειο κόντρα στον Ηρόδοτο ανεξάρτητα του τι θα κάνει ο Πλατανιάς. Η ομάδα των Χανίων θέλει νίκη επί του Ηρακλή και ήττα του Απόλωνα Λ. από τον Ηρόδοτο αφού δεν ευνοείται από την ισοβαθμία.

Για την 10η θέση ο Ηρακλής θέλει μόνο νίκη με Πλατανιά ή να μην κερδίσει η ΑΕ Καραισκάκης τα Τρίκαλα αφού στην ισοβαθμία υπερτερεί η ομάδα της Άρτας.

Στη μάχη για τη 12η θέση ο Ηρόδοτος θέλει νίκη επί του Απόλωνα Λ. και να μην νικήσουν τα Τρίκαλα την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει