Κίνηση fair play από τον ΠΟΑ

ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ

127

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΗ, η σύσκεψη με τους εκπροσώπους των φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου, Ρωμανού και ΠΟΑ, για να συζητηθούν λεπτομέρειες για τη διοργάνωση της 24ης Απριλίου στις Αρχάνες.

Από τον Ρωμανό έδωσαν το παρών οι: Γιώργος Τζώρτζης (πρόεδρος), Νίκος Τραβαγιάκης (γεν. γραμματέας), Σταύρος Σφακιανάκης (μέλος) και από τον ΠΟΑ οι Γιώργος Λυπάκης (υπευθ. δημοσίων σχέσεων) και Φίλιππος Ρουμπάκης (γεν. αρχηγός). Μετά από κλήρωση, τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο Ρωμανός, ενώ κάθε ομάδα θα λάβει από έναν αριθμό προσκλήσεων για τα μέλη των διοικήσεων.

Επίσης έγινε ενημέρωση για τα εισιτήρια, την προσέλευση, το τελετουργικό, τις απονομές, όπως και για το επίσημο δείπνο του τελικού, που θα γίνει την Μ. Δευτέρα (8.30μ.μ.) στην ταβέρνα «Σπιτικό» στις Αρχάνες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά από πρόταση της ΕΠΣΗ, δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό θα έχουν και οι τιμωρημένοι παίκτες των δύο ομάδων. Ο ΠΟΑ, αν και δεν είχε κάποιον τιμωρημένο, αποδέχθηκε την πρόταση, σε μία κίνηση πραγματικού fair play. Τέλος, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΗ, ο 48ος τελικός του Κυπέλλου θα γίνει με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει