Με Ζαγοράκη ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ στις Αρχάνες

ΠΛΗΘΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

159
Λάμψη θα δώσει ο Ζαγοράκης στον τελικό

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα κοσμήσει με την παρουσία του τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ που θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου (5.30μ.μ.) στο «Μαρκομιχελάκειο» Στάδιο των Αρχανών ανάμεσα στον Ρωμανό και τον ΠΟΑ.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 και νυν ευρωβουλευτής, θα κάνει συμβολικά τη σέντρα του τελικού, μαζί με παιδιά της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ που κατάγονται από την περιοχή. Έτσι η ΕΠΣΗ τιμά και τη Μικτή για τη φετινή εκπληκτική της πορεία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια του τελικού, θα τιμώνται προς 5 ευρώ ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί προς την αποκατάσταση της υγείας του Στάθη Καραταράκη, ο οποίος έχει αγωνιστεί τόσο στον Ρωμανό όσο και στον ΠΟΑ.

Το τελετουργικό θα περιλαμβάνει εκπλήξεις (κλήρωση δώρων για τους θεατές) ενώ συμμετοχή θα έχουν παιδιά από τις Ακαδημίες του ΠΟΑ, του Ρωμανού αλλά και του Γιούχτα που είναι ο οικοδεσπότης. Περισσότερες λεπτομέρειες, θα γίνουν γνωστές μετά τη σημερινή σύσκεψη της ΕΠΣΗ με τους φιναλίστ.

Τιμητικές απονομές

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ αποφάσισε να τιμηθούν στον τελικό του Κυπέλλου, οι εξής ομάδες και πρόσωπα, για την προσφορά τους στον αθλητισμό και την κοινωνία:

1) Η Δαμάστα για το fair play στον ημιτελικό με τον ΠΟΑ (αψίδα για τους νικητές), όπως επίσης και για τις πλούσιες κοινωνικές του δράσεις.

2) Ο ΟΦΑΜ για την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει αψίδα για την πρωταθλήτρια ομάδα του Μεταξοχωρίου, για το κοινωνικό του έργο αλλά και για την επιστολή που είχε στείλει προς την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ ο παράγοντας της ομάδας κ. Καμαρίτης, δείχνοντας το δρόμο του πολιτισμού στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

3) Ο παλαίμαχος εκδότης – δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης.

4) Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Χαρίτος Μπελιβανάκης.

5) Ο παλαίμαχος διαιτητής Γιώργος Κουναλάκης.

6) Ο πρώην αντιπρόεδρος και επί 25ετία στέλεχος της ΕΠΣΗ Κώστας Θεοδοσάκης.

7) Ο παλιός μαραθωνοδρόμος Στέφανος Αντωνάκης.

8) Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν πρόεδρος των Παλαίμαχων του ΟΦΗ, Σήφης Κορωνάκης.

Τέλος, τιμητικές απονομές θα γίνουν και εκ μέρους των δύο φιναλίστ, του ΠΟΑ και του Ρωμανού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει