Βάζει ψηλά τον πήχη η ΝΔ! Παρουσίαση υποψήφιων χθες στο Ηράκλειο

884

Στην κατάμεστη αίθουσα του «Φουγάρο» στον πολυχώρο «Αθηνά» πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο.

Η παρουσίαση των ευρωβουλευτών εντάχθηκε στο πλαίσιο μιας ευρύτερης πολιτικής εκδήλωσης με τίτλο «Ευρωεκλογές 2019: Για μια δυνατή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη».

 η παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο.
Οι 16 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Η εκδήλωση παράλληλα πραγματοποιείται στο ευρύτερο πλαίσιο εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα με τίτλο «η αλλαγή που αξίζουμε» η οποία αποτελεί πρωτοβουλία του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη.

Η εκδήλωση άρχισε με ένα εισαγωγικό βίντεο παρουσίασης των υποψήφιων ευρωβουλευτών, αλλά και των βασικών θέσεων του κόμματος για την Ευρώπη, με τη μορφή κωδικοποιημένων τίτλων επί μιας μεγάλης οθόνης.

Στην ομιλία του ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε σε μια Ευρώπη που αλλάζει κόντρα στις δυνάμεις και τις απειλές του λαϊκισμού και του εθνικισμού.

ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αυγενάκης στην παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο.

«Το εγχείρημα της Ευρώπης πέτυχε, διότι βασίστηκε στις δυνάμεις που πίστεψαν στα θαυμαστά που μπορούν να πετύχουν ενωμένοι οι λαοί. Και αυτές οι αξίες πρέπει να είναι η βάση που θα προχωρήσει η Ένωση στο μέλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εισαγωγική ομιλία του ο κ. Αυγενάκης για να προσθέσει:

«Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί κεντρικό πυλώνα της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής πολιτικής οικογένειας, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. «Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι μόνο  η παράταξη που έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη.

Είναι η παράταξη που διαχρονικά στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Είναι και η παράταξη που πριν από τέσσερα χρόνια κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα είναι νικητής και στις επόμενες εκλογές καθώς και πρωταγωνιστής στις εξελίξεις της Ευρώπης. Και την επόμενη ημέρα θα είμαστε με τους νικητές, με τον Μάνφρεντ Βέμπερ τον επόμενο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Κατάμεστη η αίθουσα στη χθεσινή εκδήλωση
Κατάμεστη η αίθουσα στη χθεσινή εκδήλωση

Σε σχέση με τις υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας, ο γραμματέας του κόμματος ανέφερε ότι και οι 42 υποψήφιοι του κόμματος είναι εξαίρετοι, με τον καθένα να έχει μια ξεχωριστή διαδρομή και μια προσωπική ιστορία προκοπής.

«Είναι όλοι τους άνθρωποι με ποιότητα, όπως είπε και εχθές ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Γιατί αυτό ξεχωρίζει τη Νέα Δημοκρατία από τα υπόλοιπα κόμματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.

Όπως υποστήριξε, η κάλπη των ευρωεκλογών είναι μόνο η αρχή και αναμένεται να σηματοδοτήσει μια μεγάλη νίκη των δυνάμεων της δημιουργίας και της προόδου.

Οι παρευρισκόμενοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές πραγματοποίησαν σύντομες τοποθετήσεις αναφερόμενοι στο έργο της Νέας Δημοκρατίας σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και στο όραμα της για την Ελλάδα του αύριο μέσα στην Ευρώπη του αύριο.

Από την εκδήλωση στο “Φουγάρο”
Από την εκδήλωση στο “Φουγάρο”

«Ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία στης ευρωεκλογές ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη, ψηφίζουμε για να φέρουμε τους νέους μας πίσω στην χώρα μας. Και αυτό είναι το μήνυμα που εκφράζουν και όλοι οι υποψήφιοι μαζί» ανέφερε σε δηλώσεις του ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, πρώην βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης.

Στην εκδήλωση, συμμετείχαν αναλυτικά οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας: Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Γιώργος Κύρτσος, Κώστας Δέρβος, Μιχάλης Αγγελόπουλος, Γιώργος Αμυράς, Λευτέρης Βαρουξής, Καλυψώ Γούλα, Δημήτρης Καιρίδης, Γιώργος Κρεμλής, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Αλέξανδρος Μαλλιάς, Μιχάλης Μασουράκης, Δημήτρης Μελάς, Κλεοπάτρα (Κλαίρη) Σαραντάκου-Βογιατζάκου, Πέγκυ Σταθακοπούλου και Άκης Τσελέντης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει