επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

153

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Πολλά νερά και ο Απρίλης, που δεν μας τα λέει καλά κι αυτός…

ΝΟΥΜΕΡΑ ο καιρός, είναι σαν να…μπαινοβγαίνει η Άνοιξη!

KAI ME TO δίκιο μας έχουμε ανησυχία για το διαφαινόμενο «διαζύγιο» της Τουρκίας με τις ΗΠΑ, λόγω της αγοράς των ρωσικών πυραύλων S-400. Η πιθανή ρήξη στις σχέσεις των δύο χωρών για το θέμα αυτό, σε συνδυασμό με τη στροφή του Ερντογάν προς τη Μόσχα, θα μπορούσε να οδηγήσει την Τουρκία ακόμα και εκτός ΝΑΤΟ και να την καταστήσει εντελώς ανεξέλεγκτη.

ΒΕΒΑΙΑ θα σου πουν και οι άλλοι: Κολλητιλίκια δεν θέτε, να τους βοηθάμε δεν θέτε, να τους διώξουμε δεν θέτε! Ε, τι άλλο θέτε πια;

ΓΕΝΙΚΑ γίνεται χαμός στη γειτονιά μας, χαμός στα Βαλκάνια. Και μιλάμε για… άνοιξη που έρχεται και θα μας πάρει και θα μας σηκώσει!

ΒΓΑΖΕΙ μια φωτογραφία με όλους ο Κεφαλογιάννης και περίμενε…ότι θα τον παίξουν από τη ΝΟΔΕ! Αλλά… πού να τον δουν κι αυτοί με τόση δουλειά;

TA ΗΘΕΛΕ και τα έπαθε η Παπακώστα με αυτά που είπε για τα Εξάρχεια. Άκου “Μονμάρτη”!

ΝΑ ΜΗΝ επισκεφθεί τη «Μονμάρτη» της Αθήνας γιατί κινδυνεύει να έχει την τύχη της Μαρίας Αντουανέτας ή των «μαγισσών του Σάλεμ» από τις μολότοφ της εμπροσθοφυλακής των Εξαρχείων, καλούν την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη οι ειδικοί φρουροί και δεν έχουν άδικο!

ΤΑ ΕΧΩΣΕ ο Πολάκης στον Καμπουράκη και ο Καμπουράκης στον Πολάκη. Σαν να λέμε… χανιώτικη κόντρα!

ΒΡΕ ΒΡΕ το κορίτσι! Η Μυρσίνη Λοΐζου επανέρχεται και υποστηρίζει ότι το θέμα με τη σύνταξη της μητέρας της τελείωσε το 2017, ότι αποδέχτηκε το λάθος της και ότι ξέρει να ζητά δημόσια συγνώμη για τα λάθη της. «Όλο αυτό πια που γίνεται δεν είναι επίθεση, είναι bullying! Και εξ αριστερών και εκ δεξιών. Αλλά δεν με νοιάζει. Ξέρω ποια είμαι. Ξέρω ποιες είναι οι ιδέες μου. Ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Κι η αλήθεια δεν είναι αυτή που ευαγγελίζονται κάποια Μέσα. Λυπάμαι πολύ που βρήκαν τον εύκολο στόχο, εμένα. Πραγματικά, λυπάμαι!».

ΕΝΤΑΞΕΙ, κορίτσι, συμπάσχουμε κι εμείς μαζί! Αλλά τα λεφτουδάκια μια χαρά τα έπαιρνες…

ΤΡΑΓΙΚΕΣ καταστάσεις. Ο πάμπλουτος ιδρυτής της Alibaba Τζακ Μα πυροδοτεί τώρα τη συζήτηση. “Νομίζω ότι είναι μεγάλη χαρά να δουλεύουμε 9,9,6”, δήλωσε ο πλουσιότερος άνθρωπος της Κίνας. “Αν οι άνθρωποι δεν δουλέψουν όταν είναι νέοι, πότε μπορούν να το κάνουν;” ρώτησε.

ΕΙΝΑΙ δηλαδή μια χαρά οι άνθρωποι να δουλεύουν από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ επί έξι μέρες! Γιατί όχι όμως πιο πολύ; Λίγο φαίνεται ρε… Μα!

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει