επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

148

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα, η λεγόμενη και Βαγιανή. Βρε πόσο γρήγορα περνά ο καιρός;

ΚΑΚΟΣ καιρός παρεμπιπτόντως σήμερα και αύριο, που θα προκαλέσει… ατμοσφαιρικές διαταραχές λόγω βροχών και καταιγίδων, κυρίως στη δυτική Κρήτη. Κάτι άλλο…

ΒΡΕ τον Ηλία που νομίζει ότι έχει όλα τα εργαλεία και κάνει τσαμπουκάδες για λογαριασμό άλλων… Έτσι που το πάει μέχρι και «αυτοφωράκιας» μπορεί να γίνει!

ΤΕΛΙΚΑ έχει χιούμορ η Παπακώστα και δεν της το είχα. Τα Εξάρχεια, λέει, είναι η «Μονμάρτη» της Αθήνας, ένα κέντρο τέχνης και πολιτισμού, εγκαταλελειμμένο από αυτοδιοίκηση και θεσμούς.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ο παραλληλισμός δεν άρεσε στην αντιπολίτευση, που υποστήριξε ότι στη λογική αυτή η αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη  είναι η… Μαρία Αντουαννέτα!

ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ οι δικές μας να παίρνουν θάρρος και κουράγιο. Γερμανίδα εκατό ετών είναι υποψήφια σε μια κωμόπολη της χώρας της!

ΧΑΡΑ στο κουράγιο και στη θέλησή της να προσφέρει- όπως υποστηρίζει- στους νέους.

ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ εκλογές της Φινλανδίας επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις για άνοδο της ακροδεξιάς. Φανταστείτε να μην ήταν και η χώρα με τους πιο ευτυχισμένους κατοίκους στον κόσμο…

ΓΡΑΦΑΜΕ τις προάλλες για τη σύνθεση των χαρτονομισμάτων του ευρώ, που τα κάνει να μην καταστρέφονται ακόμα και αν μπουν στο πλυντήριο. Και αυτό γιατί η σύνθεσή τους είναι κυρίως βαμβακερή.

ΤΟ ΘΕΜΑ ωστόσο είναι άλλο, καθώς όπως μας επεσήμανε αναγνώστης της στήλης, το βαμβάκι από το οποίο φτιάχνονται τα χαρτονομίσματα του ευρώ, εισάγεται από τρίτες χώρες και όχι από χώρες της Ε.Ε.!

ΛΟΓΙΣΤΗΣ υφάρπαξε από το αφεντικό του 200.000 ευρώ και τα έφαγε μέσα σ’ ένα Σαββατοκύριακο σε πόρνες και ναρκωτικά! Άμα είναι μερακλής ο άνθρωπος…

ΒΓΗΚΑΝ κιόλας τα πρώτα εκκαθαριστικά των φορολογικών δηλώσεων και «καίνε». Ο μέσος όρος της «ταρίφας» που αναλογεί στους φορολογούμενους είναι 500 ευρώ!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ φυσικά ότι πρόκειται για μισθωτούς και συνταξιούχους, που ως συνήθως είναι αυτοί που πληρώνουν το μάρμαρο και τα σπασμένα επιχειρηματιών και μπαταξήδων!

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει