Απολογείται σήμερα ο κατηγορούμενος για τον βιασμό του ανιψιού του

179
Ο 59χρονος αρνείται τις κατηγορίες

Για τις κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου (που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη) κατ’ εξακολούθηση θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας ο 59χρονος Ηρακλειώτης που φέρεται να κακοποι- ούσε σεξουαλικά από το 2016 μέχρι πρόσφατα τον ανιψιό του, ηλικίας σήμερα 11 ετών.

Μία υπόθεση που έχει σοκάρει και τους αστυνομικούς που διενήργησαν την προανάκριση λόγω των όσων αναφέρει στην κατάθεσή του το αγοράκι. Δημοσιογραφικές πηγές υποστηρίζουν ότι το παιδί περιγράφει λεπτομερώς κάποια πράγματα από αυτά που καταγγέλ- λονται ότι συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Ο ίδιος ο 59χρονος, ο οποίος έχει παιδιά και εγγονάκια, φέρεται να αρνείται τις αποτρόπαιες κατηγορίες.

Οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου και οι πόρτες σφάλισαν μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των ποινικών διώξεων. Έξω από τα δικαστήρια περίμεναν τρεις συγγενείς του, οι οποίοι έδειχναν να αγωνιούν για την τύχη του.

Επεδίωξαν να τον προσεγγίσουν και να του μιλήσουν, όμως οι αστυνομικοί που συνόδευαν τον κατηγορούμενο δεν άφησαν και πολλά περιθώρια.  «Να βρούμε δικηγόρο, να δούμε τη δικογραφία, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε» έλεγε μία γυναίκα.

Η είδηση της σύλληψής του για μία τέτοια υπόθεση έχει «σκάσει» σαν βόμβα στη μικρή κοινωνία του χωριού απ’ όπου κατάγεται ο 59χρονος και ζούσε το αγοράκι. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου κινήθηκαν με προσοχή μετά την καταγγελία που έφθασε στη διάθεσή τους και ανέφερε ότι ο θείος κακοποιούσε σεξουαλικά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα το αγοράκι.

Μάλιστα με βάση την κατάθεση του παιδιού είναι πιθανόν η έρευνα να προχωρήσει σε βάθος προκειμένου να διερευνηθούν και άλλες πτυχές αυτής της νοσηρής υπόθεσης, με βάση πάντα τα όσα έχουν καταγγελθεί.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει