Στο Aldemar Royal οι Ρώσοι κοσμοναύτες

452

Τους πρώτους επισκέπτες της σεζόν και μεταξύ αυτών Ρώσους κοσμοναύτες καλωσόρισε το Aldemar Royal Knossos.  Ανάμεσά τους είναι και οι κοσμοναύτες από τη Ρωσία Θεόδωρος Γιουρτσίχιν, ελληνικής καταγωγής, Αντόν Σκάπλεροφ, Ολέγκ Αρτέμιεφ και Σεργκέι Προκόπιεφ, που βρίσκονται στο νησί της Κρήτης για τα εγκαίνια του Πάρκου Γιούρι Γκαγκάριν στο Ηράκλειο, στη μνήμη του Γιούρι Γκαγκάριν, του πρώτου ανθρώπου που πέταξε στο διάστημα στις 12 Απριλίου 1961.

Το «Πάρκο Γιούρι Γκαγκάριν» στο Ηράκλειο της Κρήτης, διεθνούς εμβέλειας έργο και σύμβολο για την ειρήνη και τη συνεργασία, θα εγκαινιάσει η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά αύριο Κυριακή, στις 12.00, από κοινού με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, ο οποίος και είχε την πρωτοβουλία της ονοματοδοσίας του Πάρκου, και το TEZ TOUR Hellas, που συνδιοργανώνει την εκδήλωση με τον Δήμο.

Απόψε θα πραγματοποιηθεί επίσημο δείπνο από τον αντιπρόεδρο του Ομίλου Aldemar Resorts, κ. Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, με καλεσμένους όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης.

Από το 2015 οι αποστολές της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας επιλέγουν τα ξενοδοχεία του Ομίλου Aldemar Resorts για την ξεκούραση των κοσμοναυτών  και την πλήρη αποκατάστασή τους στο παγκοσμίως βραβευμένο κέντρο θαλασσοθεραπείας Royal Mare Thalasso & Spa Center. Έτσι και φέτος, ο Δήμος Ηρακλείου και το TEZ Tour Hellas εμπιστεύονται τον Όμιλο Aldemar Resorts και το Aldemar Knossos Royal για τη φιλοξενία των Ρώσων κοσμοναυτών.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει