Μαθητές απονέμουν το βραβείο “Βικτωρίας και Αντωνίου Καπετανάκη”

173

Το  Βραβείο Βικτωρίας και Αντωνίου Καπετανάκη θα απονείμουν μαθητές που ασχολούνται με την επιχειρηματικότητα, παράλληλα με τα μαθήματά τους, την Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Καπετανάκειου.

Το πρώτο Βραβείο θα δοθεί στην φιλόλογο και πρώην διευθύντρια του Εσπερινού κ. Άννα Παπαδάκη-Δετοράκη και στον Σύλλογο των Καθηγητών με τους οποίους συνεργάστηκε.

Πρόκειται για τους μαθητές που εργάζονται την μέρα και την νύχτα προσπαθούν να βελτιώσουν τις επαγγελματικές προοπτικές τους   φοιτώντας στο Εσπερινό Γυμνάσιο  Ηρακλείου.

Παράλληλα με τα μαθήματά τους ασχολούνται  εδώ και τέσσερα χρόνια και με καινοτόμα προγράμματα, όπως αυτό της Εικονικής Επιχείρησης, του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ/JA Greece). Το 2019 το διεθνές  αυτό Σωματείο (ΣΕΝ/Junior Achievement Worldwide) συμπληρώνει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του  και η Ομάδα ΣΕΝ Εσπερινού Γυμνασίου συμμετέχει στους εορτασμούς με την καθιέρωση του Καπετανάκειου Βραβείου, καθώς φέτος  συμπληρώνονται και τα 110 χρόνια από τον θάνατο του δωρητή Αντωνίου Καπετανάκη.

Η εκδήλωση θα συμπεριλαμβάνει ομιλίες, Αρχιερατική επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη των κτιτόρων, ενώ παράλληλα  μαθητές της ομάδας θα εκθέτουν τα προϊόντα των δύο φετινών Εικονικών Επιχειρήσεων, του Δαίδαλου και της Κρητών Αμβροσίας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει