ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΓΝΗ: Γιατί απέχουμε από την αξιολόγηση

183

Τη συνέχιση της αποχής απ’ όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης αποφάσισε το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ. Αιτιολογώντας αυτή την απόφαση αναφέρουν μεταξύ άλλων: “Συνεχίζουμε την απεργία-αποχή γιατί: Δεν θέλουμε να επιτρέψουμε στην κυβέρνηση, στις διοικήσεις κ.ά. να δίνουν «bonus» μισθολογικά κλιμάκια σε όποιον εργαζόμενο θέλουν και να πληρώνονται διαφορετικά εργαζόμενοι στο ίδιο γραφείο, με τα ίδια προσόντα και την ίδια προϋπηρεσία.

Δεν θέλουμε να επιτρέψουμε στην κυβέρνηση, στις διοικήσεις κ.ά. να προωθούν μισθολογικά και βαθμολογικά όποιον εργαζόμενο θέλουν, «βαφτίζοντας» όποιες θέσεις εργασίας θέλουν, μέσα από τα «περιγράμματα θέσεων εργασίας» ως ιδιαίτερης σημασίας!

Δεν αποδεχόμαστε την εκβιαστική και τιμωρητική τροπολογία Γεροβασίλη, που ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση, τιμωρώντας τους συναδέλφους, που μετέχουν στην προκηρυγμένη «απεργία-αποχή» από τις διαδικασίες της αξιολόγησης, με τη στέρηση του δικαιώματος να συμμετέχουν στις όποιες διαδικασίες «κρίσεων» θέσεων ευθύνης γίνονται.

Δεν δεχόμαστε να αποτελούμε ένα χειραγωγημένο υπαλληλικό προσωπικό που θα εξειδικεύει και θα εφαρμόζει αδιαμαρτύρητα όλες τις αντιλαϊκές αποφάσεις και στοχεύσεις”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει