Δικαιώθηκαν οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας

161

Με ικανοποίηση έγινε δεκτή από τους εργαζομένους στη Λότζια η απόφαση του Δικαστηρίου, που ανοίγει το δρόμο για την καταβολή των επιδομάτων γάλακτος και μέσων ατομικής προστασίας για το έτος 2017.

Όπως είναι γνωστό, οι 190 μόνιμοι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου, είχαν προσφύγει δικαστικά και είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία διεκδικούσαν την καταβολή των επιδομάτων γάλακτος και μέσων ατομικής προστασίας.

Το γεγονός ότι το  Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα τους για την πληρωμή τους από το δήμο και με τη σχετική απόφασή του, δέχεται την αίτηση προσωρινής ρύθμισης της κατάστασης, προκάλεσε την ικανοποίηση των εργαζομένων καθώς η οικονομική υπηρεσία του δήμου διατάσσει, μέχρι τη δημοσίευση της οριστικής απόφασης, να καταβληθούν στους αιτούντες τα ποσά που αντιστοιχούν στα δύο επιδόματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκαν τόσο ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και υπεύθυνος για θέματα προσωπικού κ. Κώστας Βαρδαβάς, όσο και ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Γιώργος Καραντινός.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει