επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

122

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, καλημέρα, αν και με συννεφιά, οι υψηλές θερμοκρασίες συνεχίζονται και σήμερα. Και όσο σκέφτομαι ότι τη Δευτέρα έρχονται καταιγίδες…

ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ να είναι μόνο οι καταιγίδες! Δεν θέλω να φανταστώ πάλι τα σκουπίδια στους δρόμους.

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ  δήλωσε αναρμόδιο για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και οι τελευταίοι ετοιμάζουν νέες κινητοποιήσεις.

ΑΡΧΑΙΟ ρητό: Ο Θεός συγχωρεί, η βιασθείσα ποτέ και παρά τις όποιες προτροπές!

ΑΛΛΑ ούτε και ο Καμμένος συγχωρεί… Χθες αποκάλεσε, χωρίς να την κατονομάζει, «πολιτικό συνοδό πολυτελείας» την άλλοτε βουλευτίνα των ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά, με την ευκαιρία ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς της στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ και ο Αμυράς, που τον είχε αποκαλέσει νυφούλα! Παρεμπιπτόντως ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, παραιτήθηκε του αξιώματός του, για ν’ ανακοινωθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

… ΚΑΙ ΑΣ τους να κουρεύονται! Κάπως έτσι σκέφτηκαν στο υπουργείο Οικονομικών που εξετάζουν σοβαρά «κούρεμα» των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου προς τος ιδιώτες.

ΕΙΠΑΜΕ, οι άνθρωποι είναι άπαιχτοι και ακομπλεξάριστοι. Και κυρίως χωρίς ταμπού.

ΑΝ Ο ΓΑΜΟΣ γινόταν πριν από μια εικοσαετία θα λέγαμε… όταν το μπάσκετ συνάντησε το μόντελινγκ. Τώρα να πούμε τι;  Ό,τι η πολιτική συνάντησε το επιχειρείν;

ΚΑΛΥΤΕΡΑ να μην πούμε τίποτα ή απλά ότι ο Κικίλιας συνάντησε (μάλλον ξανασυνάντησε) την Μπαλατσινού.

ΤΕΛΙΚΑ τα σκόρδα είναι διά πάσα νόσο… Εκτός των τόσων άλλων, αντιμετωπίζουν και τα προβλήματα μνήμης. Καλύτερα να μη θυμάμαι τίποτα παρά να τα φάω. Και όπως λέει και ο λαός σκορδοκαΐλα μας!

ΓΙΑ ΤΟ πολύπαθο (το τελευταίο διάστημα) τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, διαγκωνίζονται  τώρα ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης.

ΑΠΟ ΤΟ περιβάλλον του πρώην προέδρου ανακοινώθηκε η πρόθεση του επιχειρηματία να συνδράμει στους αδερφούς Αγγελόπουλους και έσπευσε το περιβάλλον του νυν προέδρου να καταστήσει σαφές ποιος είναι ο θεματοφύλακας του Ολυμπιακού.

ΜΑΚΑΡΙ η κόντρα των δύο ανδρών να αναστήσει τον μπασκετικό Ολυμπιακό.

ΛΥΘΗΚΕ το μυστήριο γιατί τα χαρτονομίσματα δεν διαλύονται στο πλυντήριο. Διότι η σύνθεση τους είναι 74% βαμβακερά και 25% λινό! Οπότε, λογικά, αντέχουν στα περισσότερα προγράμματα πλυσίματος.

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει