Παρουσίασε υποψήφιους, υποσχέθηκε εκπλήξεις ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

1.543
Παρουσίασε υποψήφιους ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης
Περίσσεψαν τα χαμόγελα στην παρουσίαση των υποψηφίων του Αλ. Μαρκογιαννάκη

«Στις 26 Μαΐου όλα τα βλέμματα της Ελλάδας θα στραφούν επάνω μας, γιατί θα φυσήξει στην Κρήτη ο άνεμος της πολιτικής αλλαγής».

Αυτό δήλωσε κατά τη διάρκεια παρουσίασης του ψηφοδελτίου του ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την παράταξη «Η Κρήτη μπροστά», Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Atlantis, παρουσία πολλών στελεχών, υποστηρικτών, καθώς και του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη.

«Όλοι εσείς στέλνετε το μήνυμα ότι θα πρέπει να δώσουμε τέλος στη στασιμότητα, για να πάει η Κρήτη μπροστά. Κάθε μέρα ο συνδυασμός μας γίνεται όλο και πιο δυνατός» τόνισε στην ομιλία του ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης για να προσθέσει πως η παράταξη «Η Κρήτη μπροστά» θα αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών, αφού εκφράζει μια εναλλακτική πρόταση ελπίδας κι ένα καθαρό πολιτικό μήνυμα για την αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα από την κακοκαιρία, αλλά και στις ελλείψεις υποδομών, υποστηρίζοντας πως η Κρήτη έχει μείνει αβοήθητη παρά το γεγονός ότι έχει τις μεγαλύτερες αναπτυξιακές προοπτικές.

«Δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε ασφαλείς δρόμους με την ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρκογιαννάκης για να προσθέσει:

“Προτεραιότητα μας η αντιμετώπιση της λειψυδρίας. Τα πιο ουσιαστικά έργα για την ενεργειακή επάρκεια, με ολοκλήρωση διασύνδεσης. Στόχος μας η Κρήτη να γίνει ένα διεθνές brand, με τον συνδυασμό του περιβάλλοντος, του τουρισμού και της εκπαίδευσης. Να γίνουμε Περιφέρεια πρότυπο σε όλη τη χώρα».

Κατάμεστη η αίθουσα του “Atlantis” όπου έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Αλ. Μαρκογιαννάκη
Κατάμεστη η αίθουσα του “Atlantis” όπου έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου

Επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στη νυν περιφερειακή Αρχή, κάνοντας σαφές ότι δεν φρόντισε ούτε για τα στοιχειώδη σε επίπεδο υποδομών.

«Ο κ. Αρναουτάκης κρύφτηκε πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή δεν αισθάνεται σίγουρος για το έργο του» ανέφερε χαρακτηριστικά για να τονίσει στη συνέχεια:

«Η ευκαιριακή συμμαχία δεν μπορεί να καλύψει την ανυπαρξία εννέα ετών. Εννέα χρόνια τώρα δεν είχαμε κανένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο. Ό,τι είχε να δώσει ο κ. Αρναουτακης το έδωσε».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης τόνισε πως η παράταξή του έχει ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο, με μεράκι για την Κρήτη και όρεξη για προσφορά.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης απηύθυναν χαιρετισμό τόσο ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας όσο και ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του κόμματος.

«Ο Αλέξανδρος διαθέτει όρεξη, ικανότητες και γνώση» τόνισε ο Λευτέρης Αυγενάκης στον χαιρετισμό του για να προσθέσει:

«Ο συνδυασμός του έχει όραμα να πάμε την Κρήτη μπροστά. Ο κόσμος θα δώσει εντολή η Νέα Δημοκρατία να βγάλει τη χώρα από την πολύχρονη κρίση. Πηγαίνουμε στις κάλπες με σταθερή πυξίδα. Μητέρα όλων των μαχών οι εθνικές, εξίσου σημαντικές οι περιφερειακές εκλογές.

Οι συσχετισμοί που θα προκύψουν στις περιφερειακές εκλογές θα πρέπει να συμβάλουν στην ισόρροπη ανάπτυξη της χώρας. Για αυτό και επιλέξαμε τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη. Πιστεύουμε στην Κρήτη. Χρειάζεται ένα ασφαλές επενδυτικό και εργασιακό περιβάλλον για την ανάπτυξη της Κρήτης.

Η Κρήτη να γίνει υπόδειγμα βιώσιμης περιφερειακής ανάπτυξης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε στην πράξη ότι δίνει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους. Ο Αλέξανδρος μπορεί να εκφράσει το μέτωπο του εκσυγχρονισμού, για να οδηγήσουμε την Κρήτη μας σε αναπτυξιακή τροχιά».

Από την πλευρά του ο Μανώλης Κεφαλογιάννης χαρακτήρισε την υποψηφιότητα Μαρκογιαννάκη σπουδαία, υποστηρίζοντας πως ήρθε η ώρα να φανούν νέοι άνθρωποι που είναι έτοιμοι να μεγαλουργήσουν και να δημιουργήσουν.

«Είναι σημαντικός άνθρωπος για την κοινωνία και την Περιφέρεια της Κρήτης» υποστήριξε ο κ. Κεφαλογιάννης για να προσθέσει:

«Είμαστε χιλιάδες μαζί σου. Πιστεύουμε σε εσένα, θα κάνεις τη διαφορά. Με πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σημαντική παρουσία του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη δεν θα υπάρχουν αυτά τα σημαντικά ελλείμματα στις υποδομές της χώρας».

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει