Προτεραιότητα στους νέους

116

Στο δίπτυχο “Εύνοια – Νέα Γενιά” αναφέρθηκε ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για Ευρωπαϊκά και Διεθνή θέματα, Γιώργος Αλεξάκης από το βήμα του ΤΕDx του Πανεπιστημίου Κρήτης, όπου βρέθηκε σήμερα, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Προτάσσοντας τον “άνθρωπο” ως κέντρο βάρους κάθε δράσης και πολιτικής, επισήμανε την ανάγκη για εφόδια όπως η τόλμη, η απλότητα και η μεθοδικότητα, στο δρόμο προς την κατάκτηση της “Εύνοιας”, ως απαραίτητο “συστατικό” για την κοινωνική εξέλιξη.

Όπως επισήμανε ο Γιώργος Αλεξάκης, «οι νέοι άνθρωποι της Κρήτης βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας και του σχεδιασμού της Περιφέρειας», έχοντας ήδη συνειδητοποιήσει ότι η νέα γενιά αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο και το πιο ισχυρό «χαρτί» του τόπου.

«Δεν πρέπει ούτε να απελπίζεστε, ούτε να εγκαταλείπετε τα όνειρα σας, αλλά σε πείσμα των καιρών να προσπαθείτε για το καλύτερο» – είπε χαρακτηριστικά, καλώντας όλους τους συμμετέχοντες στο ΤΕDx του Πανεπιστημίου Κρήτης, να παραμείνουν στη «γραμμή» του «εμείς» και της συμμετοχικής προσπάθειας για το κοινό καλό.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει