επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

159

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα! Δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου και σαν να είμαστε στον… Φεβρουάριο! Πόσα νερά θα κάνει ακόμη;

ΑΥΤΗ τη φορά…πνίγηκε η ανατολική Κρήτη: Η Σητεία και η Ζήρος. Δεν τους το είχαμε! Και σήμερα ξανά βροχές! Πού το πάει;

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ από αύριο πραγματικά να έχουμε ανοιξιάτικο καιρό όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι! Με άλλο αέρα…

ΠΩΣ το είπε ο Αλέξης; Σήμερα πνέει νέος άνεμος, ξεκινά η συμπόρευση για μια ευρεία κοινωνική και προοδευτική συμμαχία. Συνάντηση με τον Στέφανο Τζουμάκα, τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον Κώστα Παϊπουτλίδη και τον Θάνο Μωραΐτη.

ΩΣΤΟΣΟ καθαρά θεσμικό χαρακτήρα είχε η συνάντησή του με τον πρωθυπουργο Αλέξη Τσίπρα, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιώργος Χατζηθεοδοσιου. Αυτό τώρα τι είναι; Άδειασμα το λένε;

ΓΙΑ ΝΑ μην λέμε μόνο για τη Φώφη. Έλεγαν ότι αυταρχικά διέγραψε η Φώφη τον Θεοχαρόπουλο επειδή ψήφισε “ναι”  στη Συμφωνία των Πρεσπών. Και ο Θεοχαρόπουλος διέγραψε τώρα 30 μέλη της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ για να πει το “ναι”  στη συμφωνία με τον Τσίπρα. Απλά πράγματα…

ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχουν και οι πολλοί υποψήφιοι αυτή την εποχή και…γεμίζουν οι εκδηλώσεις! Όπου και να γίνονται…τρέχουν και φωτογραφίζονται! Πραγματικοί αίλουροι!

ΠΩΣ γίνεται όταν διορίζεται ένα πρόσωπο πριν το διορίσουν στην κυβέρνηση ή στο ψηφοδέλτιο να μην το ψάχνουν; Τι έχει κάνει στη ζωή του;

ΚΑΙ το βασικό ερώτημα παραμένει: Δηλαδή η κυβέρνηση είχε κάνει γενική γραμματέα για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς την πρώην διευθύντρια του γραφείου του Παπαγγελόπουλου και πληρεξούσια δικηγόρο κυπριακής εταιρείας με έδρα τα γραφεία του Αρτεμίου που ασχολείται με οφσόρ και αυτό είναι οκ; Οκ λοιπόν!

ΚΑΠΩΣ έτσι πρέπει να έγινε: Όταν έγινε ο Παπαγγελόπουλος υπουργός το 2015, δεν είχε ούτε ένα άτομο εμπιστοσύνης να διορίσει διευθυντή στο γραφειο του. Και πετάγεται ο Παππας και του λεει “εχει ο Αρτεμίου μια κοπέλα εξαιρετική”. Την ειδε ο Παπαγγελόπουλος, εντυπωσιάστηκε και τη διόρισε!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ και να μας γράφετε! ! Με τις διαφορές να παραμένουν δυσεπίλυτες γύρω από το Brexit και ενώπιον μιας πιθανής νέας αναβολής του, το Ηνωμένο Βασίλειο ξεκίνησε να εκδίδει νέα διαβατήρια χωρίς την ένδειξη «Ευρωπαϊκή Ένωση».

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ήταν η ετυμηγορία των δικαστών του Τριμελούς Εφετείου επί κακουργημάτων Δωδεκανήσου για έναν κάτοικο της Ρόδου, ο οποίος δικάστηκε με την κατηγορία ότι επί έξι ολόκληρα χρόνια εισέπραττε τη σύνταξη της μητέρας του χωρίς να δηλώσει ότι είχε αποβιώσει.

ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ βέβαια εάν είχε πάει μάρτυρας υπεράσπισης και η Χαρούλα Αλεξίου. Αλλά γιατι να μην πάει;

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ να συμβεί στο μυαλό ενός 27χρονου και να σκοτώσει το μικρό του γιο; και μετά να αυτοκτονήσει; Τι;

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει