Ο Ανδρουλάκης ξεκίνησε από τη Λήμνο την περιοδεία για τις ευρωεκλογές

1.746

Από τη Λήμνο άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης ήταν προσκεκλημένος του Γενικού Λυκείου Μούδρου, που συμμετέχει στο πρόγραμμα «σχολείων – πρεσβευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε μιλώντας στους μαθητές για το πόσο σημαντικό είναι το διακύβευμα των ευρωεκλογών και η συμμετοχή των πολιτών. Αναφέρθηκε ακόμα στο έργο των ευρωβουλευτών στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο, ενώ πραγματοποίησε συναντήσεις με φίλους και μέλη του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ στο νησί.

“Ξεκίνησα από τη Λήμνο και από το Γενικό Λύκειο Μούδρου, ένα σχολείο που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «σχολείων – πρεσβευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Συζήτησα με τους μαθητές για τις ερχόμενες Ευρωεκλογές, αλλά και τις προκλήσεις για την επόμενη μέρα του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος”, ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης για να προσθέσει:

“Σε μια περίοδο πολιτικής απαξίωσης, είναι εξαιρετικά σημαντικό να υλοποιούνται τέτοιες πρωτοβουλίες ενημέρωσης, για το ποιος είναι ο ρόλος της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και για τους κινδύνους από την έξαρση της μισαλλοδοξίας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει