επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

155

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΠΣΚ! Και καλό θα είναι, αν εξαιρέσουμε λίγες βροχές το Σάββατο. Την Κυριακή θα έχει νοτιά και το θερμόμετρο θα φτάσει λίγο πριν τους 25 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΝ ΤΟ λες και άσχημα τέτοια εποχή και αν σκεφτούμε ότι μόλις την αρχή της εβδομάδας κάποιοι έβαζαν ακόμα πετρέλαιο για το καλοριφέρ!

ΠΟΣΟ γρήγορα περνά ο καιρός… Σαν να ήταν χθες που άρχισαν οι Χαιρετισμοί και απόψε φτάνουμε αισίως στους τέταρτους! Και την άλλη Παρασκευή είναι του Ακαθίστου.

ΜΟΝΟ η υπόθεση Πετσίτη έχει τον ατελείωτο. Μετά από τόσες αποκαλύψεις εδέησε η κυβέρνηση να συναινέσει για να πάει η υπόθεση στη βουλή.

ΠΑΛΙ καλά, διαφορετικά θα νομίζαμε ότι έχουμε να κάνουμε με Leatherman…

ΤΕΤΟΙΟΣ πάντως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ο Γραμματέας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, από τη στιγμή που παραιτήθηκε ή τουλάχιστον εξωθήθηκε σε παραίτηση. Αν δε το έκανε ούτε και τώρα θα έπρεπε ν’ αναρωτηθούν οι σύντροφοι.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και η παραίτησή του έχει να κάνει και με τα τεκταινόμενα στην περιφερειακή συνεργασία, όπου τόσα λάθη μαζεμένα και να ήθελες δεν μπορείς να τα κάνεις. Αν ήταν πόκερ θα λέγαμε για μια απίθανη κέντα λαθών!

ΠΑΝΤΩΣ αυτή η συνεργασία έχει φέρει γκρίνια και στο στρατόπεδο Αρναουτάκη, κυρίως από τα Χανιά, που δεν την είδαν με καθόλου καλό μάτι από την αρχή. Και η ενόχληση δεν είναι μόνο από τον Βουλγαράκη, που την έχει εκφράσει δημοσίως και ποικιλοτρόπως…

ΚΑΙ Η ΛΙΑΝΑ Σταρίδα είναι ένα από τα θέματα που προκαλεί αναταράξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. Σφόδρα ενοχλημένη φαντάζομαι είναι και η ίδια, άσχετα αν δε βγαίνει να κάνει φασαρία.

ΠΑΝΤΩΣ η δήλωσή της ότι είναι κουρασμένη, θλιμμένη και απογοητευμένη, κάτι σημαίνει, αν σκεφτούμε ότι τα ζόρια του προεκλογικού αγώνα μόλις αρχίζουν. Και μη μου πείτε ότι δεν ήξερε τι θα συναντήσει, γιατί η παροιμία με το χαρκιδιό είναι γνωστή…

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ είναι ο Ψινάκης που μετά τον Μαραθώνα θέλει να κατακτήσει και τις Βρυξέλλες. Ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει να πάρει μέρος στις ευρωεκλογές και συνιστά στους επικριτές του να πάρουν το… μπούλο!

 

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει