ΕΛ.ΑΣ.: Στον περιφερειάρχη Κρήτης οι συνδικαλιστές του Λασιθίου

111

Με τον περιφερειάρχη Κρήτης συναντήθηκε το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Λασιθίου. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας συμπάθειας και συνεργασίας, τον ενημερώσαμε ότι η Ένωσή μας σκοπό έχει να προβεί στην αγορά επίπλων υλικοτεχνικού εξοπλισμού και άλλων αναγκών για τον νέο Αστυνομικό Σταθμό Οροπεδίου Λασιθίου, ο οποίος θα μεταστεγαστεί σε νέο χώρο, στο εγγύς μέλλον, εξοπλισμός ο οποίος κρίνεται αναγκαίος για την αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας των αστυνομικών που υπηρετούν εκεί, καθώς και των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

Γι’ αυτό τον λόγο ζητήσαμε την οικονομική ενίσχυση από την Περιφέρεια, ώστε να γίνει αρωγός στην προσπάθεια αυτή της Ένωσης.  Ακόμα ενημερώθηκε ότι έχει βρεθεί οικόπεδο και εξελίσσονται οι διαδικασίες εκπόνησης μελέτης για την ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου και ζητήθηκε η βοήθεια της Περιφέρειας για τον σκοπό αυτό.

Ο κ. Περιφερειάρχης, αφού άκουσε με προσοχή τα όσα του τέθηκαν, δήλωσε ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι αρωγός στην προσπάθειά μας και θα βοηθήσει σε οποιαδήποτε διαδικασία της αναλογεί, για τη δημιουργία του Αστυνομικού Μεγάρου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Τέλος συμφώνησε στο αίτημά μας σχετικά με τη χορήγηση χρηματικού ποσού για την κάλυψη των αναγκών σε υλικοτεχνικό και άλλου είδους εξοπλισμό του νέου Αστυνομικού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει