Εκδήλωση: “Η μάνα μας η Βιάννος”

139

Το θεατρικό έργο «Η μάνα μας η Βιάννος» σε κείμενα του Αγησίλαου Κ. Αλιγιζάκη υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου Άνω Βιάννου «Περικλής Βλαχάκης»,θα παρουσιαστεί το Σάββατο 13 Απριλίου, στις  9.00 μ.μ. στο κινηματοθέατρο “Αστόρια”,από το Εργαστήρι χορού «Χορόσπιτο» του Βιαννίτη χοροδιδασκάλου Γιάννη Πλαγιωτάκη.

Οι βιαννίτικες κοντυλιές, «Ο Πατούχας», ο Στάθης Μάστορας, οι κρητικοί χοροί, το Ολοκαύτωμα της Βιάννου, ένα βιαννίτικο σουαρέ και η καντάδα της Βιάννου θα   σεργιανίσουν τους παρευρισκόμενους  στην παλιά νοσταλγική Βιάννο. Στην παράσταση συμμετέχουν οι γνωστοί μουσικοί: Βαγγέλης Βαρδάκης (βιολί), Κωστής Αβυσσινός (λαούτο), Νίκος Μαστοράκης (κιθάρα), Γιώργος Ζαχαριουδάκης (πιάνο).

Επίσης, οι τραγουδιστές: Μαρία Λούκα (τραγούδι), Άρης Σφακιανάκης (τενόρος), Δεβόρα Κιαγιαδάκη (σοπράνο), Δημήτρης Παπαματθαιάκης (τραγούδι, μαντολίνο), Ραφαήλ Δαμουλάκης (λαούτο) και Μάνθος Δαμουλάκης (λύρα, τραγούδι), ο χοροδιδάσκαλος Νίκος Κουφάκης και 40 χορευτές από το «Χορόσπιτο». Η σκηνοθεσία είναι του Μανόλη Κουκιαδάκη.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει