Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ”

247

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Γενική Συνέλευση της ΈΕΕΔΔΝΗ στις 14/1/2019 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης στην οποία συμμετείχε πλήθος μελών της Ένωσης από όλο το Νομό Ηρακλείου, έγινε οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, ενημέρωση κλαδικών θεμάτων, παρουσίαση δράσεων της Ένωσης, κοπή της πίτας και τέλος αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης.

Στη συνέλευση παρευρέθηκαν ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Βαμιεδάκης Μιχάλης, οποίος και ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση επιχειρησιακής μελέτης της Ένωσης από την Περιφέρεια, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου κ. GianAdreaGarancini, o οποίος χαιρέτισε την άριστη συνεργασία του Δήμου και της Ένωσης, ο προϊστάμενος της ΠΥΤ Κρήτης κ. Άρης Στρατάκης, ο οποίος  χαιρέτισε τη συνέλευση και παρείχε τη συνεργασία του ΕΟΤ στα διάφορα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες καθώς επίσης και ο υπεύθυνος Κοινωνικής Ευθύνης του ΣΕΓΑΣ κ. Κυρανάκος Σωτήρης, ο οποίος μίλησε για τη δυναμική του αθλητικού τουρισμού, και τέλος ο καθηγητής τουριστικού μάρκετινγκ κ. Κούτουλας Δημήτρης,  ο οποίος παρουσίασε την επιχειρησιακή μελέτη που εκπονεί για την Ένωση και αφορά στην προώθηση των καταλυμάτων και την οποία θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Κρήτης.


Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ”

Τα συμπεράσματα που εξήχθησαν από τη συνέλευση συμπυκνώνονται στα εξής:

Όταν η επιστημονική τεχνογνωσία συμπορεύεται  με την πείρα, το αποτέλεσμα είναι ιδανικό.

Τα μέλη της Ένωσης  δήλωσαν ότι γενικά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για τη σαιζόν που έρχεται και βρίσκονται σε εγρήγορση, γιατί οι προκλήσεις είναι μεγάλες και πρέπει να είναι  ένα βήμα μπροστά, να προλαβαίνουν τις εξελίξεις και την επίλυση των θεμάτων που προκύπτουν.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει